Mi vagyunk a covidvakcina-gyártó cégek kísérlet nyulai?
"Nem tudom, mi az a patánylátta, úgyhogy erre nem tudok válaszolni."
Patkánylátta. Elnézést a k kimaradt. Mondjuk gyök kettő IQ felett kitalálható volt, dehát aki nem is akar gondolkodni... Emberből vagyok, bocs. És te?
"Ha megfigyelhető tények alatt azt érted, amit a média eléd tol, akkor valóban nem. "
Eléd is a média tolja az árut. De ezekszerint változik a konteómagyrázat kislexikon is. Eddig kötelező volt kiemelni, hogy "fősodratú". Igaz, mára még a hülye is tudja, hogy ha a szó tükörfordítása konteósról értelmesre a "figyelem, hazudok!". Szóval itt leginkább te zabáltál be médiából, maradjunk annyiban.
"Igen, most még az is konteónak számít, hogy ki akarják irtani a fehér fajt és hogy a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon. Pedig mindkettő igaz."
Valahogy itt mindig mindenki mindenkit ki akar irtani. Aztán valahogy mégis egyre többen vagyunk. Úgyhogy szarul csinálják. Hitler a zsidókat akarta, meg a négereket, azt is szarul csinálta, mert többen vannak, mint valaha. Hát arra a hülye "háttérhatalomra" még egy rendes irtást sem lehet rábízni? Tényleg ennyire hülyék lennének? De akkor hogy létezhetnek? Az a baj, hogy akkora ellentmondásokat tudtok kitalálni, hogy a föld is beleremeg. És észre sem veszitek.
"Eléd is a média tolja az árut. De ezekszerint változik a konteómagyrázat kislexikon is. Eddig kötelező volt kiemelni, hogy "fősodratú". Igaz, mára még a hülye is tudja, hogy ha a szó tükörfordítása konteósról értelmesre a "figyelem, hazudok!". Szóval itt leginkább te zabáltál be médiából, maradjunk annyiban."
Hogy visszakanyarodjunk az eredeti témához: emlékszem, amikor a covid volt a fő téma a politika rovatban, te voltál az egyik legnagyobb vírusrettegő. Aztán sorban bizonyultak igaznak az újabb és újabb "konteók".
"Valahogy itt mindig mindenki mindenkit ki akar irtani. Aztán valahogy mégis egyre többen vagyunk."
Hazudsz. Mi, fehér emberek egyre kevesebben vagyunk.
"Nem akarják kiirtani a fehérembert? "
Nem kell. A fehér ember van olyan hülye, hogy kiirtja magát (is). Nem kell ehhez hozni senkit.
"te voltál az egyik legnagyobb vírusrettegő. "
Már itt tévedsz. Sosem rettegtem. Reálisan álltam egy ismeretlen dologhoz. Nem úgy mint - ebből kiindulva - te, aki viszont minden szartól be lehetett fosva, ha már egyszer csak erre tudsz gondolni. Konteót írtam volna? Csak nehogy bebizonyosodjon :) Én lennék a rettegő? Te még egy kamunevet sem mersz megmutatni, és én vagyok a rettegő... Miért teszed magad sorrol sorra nevetségessé? (Ja és logolgass leszavazni - tudom, hogy te aztán soha, ez is csak egy konteó)
"Aztán sorban bizonyultak igaznak az újabb és újabb "konteók"."
Melyik? A nincs vírus? A mindeki meghal a vakcinától? A mindenki lebénul a vakcinától? Az azért kell bezárkózni, hogy kiirtsanak? Az azért hozták létre a vakcinát, hogy kiirtsanak? Mindegyikkel nevetségesek voltatok már akkor is, meg most is.
"Már itt tévedsz. Sosem rettegtem. Reálisan álltam egy ismeretlen dologhoz."
Reálisan mi, vírusszkeptikusok álltunk hozzá. A történések is minket igazoltak.
"Melyik? A nincs vírus? A mindeki meghal a vakcinától? A mindenki lebénul a vakcinától? Az azért kell bezárkózni, hogy kiirtsanak? Az azért hozták létre a vakcinát, hogy kiirtsanak? Mindegyikkel nevetségesek voltatok már akkor is, meg most is."
Nem, ilyen konteók (a "nincs vírus"-t kivéve) sosem voltak. Megint hazudsz. Ellenben van egy jó pár, amit te és az elvtársaid lekonteóztatok, aztán kiderült, hogy igaz, pl.:
- nem halunk meg mind a koronavírustól
- a média megtévesztő felvételeket mutat (pl. volt az a videó, hogy Olaszországban teherautókkal szállítják a covid-áldozatok holttestét, aztán kiderült, hogy hónapokkal korábbi felvétel volt, és vízbe fulladt migránsokat vittek)
- ha a gazdaságot leállítjuk és mindent lezárunk, azzal megállítjuk a "járványt"
- mindenkit covid-áldozatnak könyvelnek el, aki a halálakor covidos volt
- mindenkit covid-áldozatnak könyvelnek el, aki a halála előtt valaha covidos volt
- az oltás nem véd a megfertőződés ellen
- az oltás nem véd a súlyos tünetek ellen
- az oltás nem véd a halál ellen
- az oltástól meg lehet halni
- oltási igazolványt fognak bevezetni
- csak oltottan lehet külföldre utazni
- újabb és újabb oltásokat fognak ránk tukmálni
Szóval ezek még mindig nevetségesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!