Mi vagyunk a covidvakcina-gyártó cégek kísérlet nyulai?
"Ellenőrizték azt is, hogy az "ételnek" mekkora része van műanyagból?"
Bevizsgálatlan élelmiszert eleve árulni sem lehetne.
"Szóval sem a hús, sem a zsömle nem fog megpenészedni, nem petézik bele a légy, nem találják meg a férgek, stb.?"
Ha kiszárad, nem. A penészedéshez és a rothadáshoz is alapfeltétel a nedves környezet.
"Bevizsgálatlan élelmiszert eleve árulni sem lehetne."
Szóval nem láttad a saját szemeddel.
"Ha kiszárad, nem. A penészedéshez és a rothadáshoz is alapfeltétel a nedves környezet."
Próbáld meg ugyanezt sima kenyérrel! Meg fog penészedni.
A tényleges folyamatát nem láttam az ellenőrzésnek. De az elég béna érv, hogy ha valamit nem látsz a saját szemeddel, az nem létezik, ugye te is érzed? Az agyadat például láttad-e már? Vajon létezik még? :)
Sima kenyeret meg gyerekkoromban rendszeresen szárítottunk hogy aztán ledaráljuk panírnak. Őszintén nem értem, miért ennyire feldolgozhatatlan számodra a kiszáradás folyamata.
"De az elég béna érv, hogy ha valamit nem látsz a saját szemeddel, az nem létezik, ugye te is érzed?"
Nem, nem érzem. A mai világban, ahol a média nem a tájékoztatás, hanem a manipuláció eszköze, csak azt szabad elhinni, amit a saját szemeddel látsz. Akik mindent vakon elhisznek, abból lesznek az irányítható birkák, mint pl. te.
"Sima kenyeret meg gyerekkoromban rendszeresen szárítottunk hogy aztán ledaráljuk panírnak. Őszintén nem értem, miért ennyire feldolgozhatatlan számodra a kiszáradás folyamata."
Előbb-utóbb mindenképpen megpenészedik; hogy mikor, az már valóban a levegő nedvességtartalmától függ. A hús meg főleg, az szobahőmérsékleten pár napot bír ki.
"Ettél már pl. mekis "kaját"? El tudod képzelni, hogy az bármilyen élelmiszer-biztonsági előírásnak megfelel?"
Többmindennek megfelel, mint az otthon levágott disznó, vagy az otthon főzött pálinka. Mondjuk én szívesebben fogyasztom ezeket a házi dolgokat...
"A multiknak szabad, a NÉBIH őket nem záratja be, sőt nem is ellenőrzi."
Tudom, te inkább a patánylátta magyaros gyorskajáldákat szereted. Plusz van ugye a sperma a gyrosban sztori is. Biztos sokkal egészségesebb...
"Bírom, hogy a szélsőjobbos összeesküvéseket először mindenki hülyeségnek tartja, aztán idővel kiderül, hogy mégis nekik volt igazuk. "
Mint például egyes népcsoportok kiirtása? Vagy a vallási alapú megkülönböztetés? Lehet, hogy neked csak ennyi maradt reménynek, hiszen a világ az értelmi szint alapú megkülönböztetés felé halad, ahol nem túl jók a kilátásaid.
"Többmindennek megfelel, mint az otthon levágott disznó, vagy az otthon főzött pálinka."
Az a baj, hogy ezt még el is tudom képzelni.
"Tudom, te inkább a patánylátta magyaros gyorskajáldákat szereted. Plusz van ugye a sperma a gyrosban sztori is. Biztos sokkal egészségesebb..."
Nem tudom, mi az a patánylátta, úgyhogy erre nem tudok válaszolni. Amúgy a sperma a gyrosban egy legenda, de gyrosos és gyrosos között nagyon nagy különbségek vannak.
"Mint például egyes népcsoportok kiirtása? Vagy a vallási alapú megkülönböztetés?"
Igen, most még az is konteónak számít, hogy ki akarják irtani a fehér fajt és hogy a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon. Pedig mindkettő igaz.
"Nem, nem érzem"
Na itt a probléma. Mivel így gyamorlarilag olyan mesevilágba ringatod magad, amilyenbe csak szeretnéd. Amit egyébként látványosan bizonyítottál az előbb is, azzal, hogy olyan szimpla tényeket is ignorálsz minthogy más körülmények más eredményre vezetnek egy darab zsömle esetén is. Csak mert ugye a valós tények nem épp a konteóidat támasztják alá.
Szóval a további vita elég értelmetlennek tűnik, ha falrha hányt borsó bármi, ami nem egyezik a világképeddel...
"Na itt a probléma. Mivel így gyamorlarilag olyan mesevilágba ringatod magad, amilyenbe csak szeretnéd."
Te meg olyan mesevilágba ringatod magad, amilyenbe a hatalom szeretné. Az jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!