Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi vagyunk a covidvakcina-gyár...

Mi vagyunk a covidvakcina-gyártó cégek kísérlet nyulai?

Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 15:19
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
4%

"Én csak azt nem értem sosem, hogy ezek a gazdag cégek hogyan nem pusztítják el azokat, akik ezt "tuggyák"? Persze azt is csak titokban, balesetnek álcázva..."

Mert nincs szükségük rá. Nekik elég, hogy az emberek többsége idióta, néhány gondolkodó ember miatt csak minimális profittól esnek el.

2022. szept. 20. 19:36
 12/35 anonim ***** válasza:
0%

"A leggazdagabb cégek el tudják intézni, hogy vizsgálat nélkül megkapjon minden engedélyt a mérgük, legyen az élelmiszer, gyógyszer, vakcina, stb. Pénz beszél."

És erre van bizonyítékod is, vagy csak muszáj ebben hinned, hogy alapot adj a saját konteóidnak?

2022. szept. 20. 20:31
 13/35 A kérdező kommentje:
Bírom, hogy a szélsőjobbos összeesküvéseket először mindenki hülyeségnek tartja, aztán idővel kiderül, hogy mégis nekik volt igazuk. Aztán kezdődik elölről. A nem létező háttérhatalomról is kiderült, hogy létezik: [link]
2022. szept. 20. 20:34
 14/35 anonim ***** válasza:
4%
#13 Ettél már pl. mekis "kaját"? El tudod képzelni, hogy az bármilyen élelmiszer-biztonsági előírásnak megfelel?
2022. szept. 21. 07:49
 15/35 anonim ***** válasza:
0%

"El tudod képzelni, hogy az bármilyen élelmiszer-biztonsági előírásnak megfelel?"

Nemhogy el tudom, tudom hogy így van. Dolgoztam anno diákként ilyen helyen (mondjuk nem pont Mekiben), és nagyon szigorú ellenőrzéseknek kellett megfelelni. Azért is hibapont járt, ha látták hogy egy dolgozó nem elég alaposan mosott kezet, és második nem megfelelő minősítés után repült az étteremvezető.

2022. szept. 21. 09:15
 16/35 anonim ***** válasza:
4%
A mekinél pont nem a kézmosásra gondolok, hanem az "ételek" összetételére. Mert hogy pl. a hamburger nem látott húst, az tuti, de a krumpli nagy része is műanyagból van.
2022. szept. 21. 12:33
 17/35 anonim ***** válasza:
0%

Hogyne látott volna húst? A NÉBIH gyors ütemben záratná be azokat az éttermeket ahol húsként árulnak valamit, ami nem az. Akár gyorsétterem, akár valami 5 csillagos fine dining intézmény.

A gyorséttermi kajával, a mekissel is a fő baj hogy rengeteg ízfokozót használnak, főleg sót és cukrot, illetve jó sok tartósítószert. De a húspogácsa tényleg marhahúsból van, a sült krumpli tényleg krumpliból.

2022. szept. 21. 13:34
 18/35 anonim ***** válasza:
4%
Éppen erről beszélek. A multiknak szabad, a NÉBIH őket nem záratja be, sőt nem is ellenőrzi. Nem tudom, hallottál-e arról a kísérletről, hogy valaki hagyta a mekis "kaját" megromlani. Pontosabban hagyta volna, de csak annyi történt, hogy egy kicsit megszáradt. Mindez hónapok alatt.
2022. szept. 21. 15:22
 19/35 anonim ***** válasza:
0%

"A multiknak szabad, a NÉBIH őket nem záratja be, sőt nem is ellenőrzi."

Érdekes, amikor ott dolgoztam, ugyanúgy ellenőriztek, és mindent jegyeztek ami minimálisan is nem felelt meg az élelmiszerbiztonsági vagy higiéniai előírásoknak. Szóval ez már megint csak konteó.

"Nem tudom, hallottál-e arról a kísérletről, hogy valaki hagyta a mekis "kaját" megromlani. Pontosabban hagyta volna, de csak annyi történt, hogy egy kicsit megszáradt. Mindez hónapok alatt."

Persze, ugyanezt elvégezheted házi hamburgerrel is. Ha hagyod kiszáradni, ugyanezt az eredményt fogod kapni.

2022. szept. 21. 15:47
 20/35 anonim ***** válasza:
5%

"Érdekes, amikor ott dolgoztam, ugyanúgy ellenőriztek, és mindent jegyeztek ami minimálisan is nem felelt meg az élelmiszerbiztonsági vagy higiéniai előírásoknak. Szóval ez már megint csak konteó."

Ellenőrizték azt is, hogy az "ételnek" mekkora része van műanyagból?

"Persze, ugyanezt elvégezheted házi hamburgerrel is. Ha hagyod kiszáradni, ugyanezt az eredményt fogod kapni."

Szóval sem a hús, sem a zsömle nem fog megpenészedni, nem petézik bele a légy, nem találják meg a férgek, stb.? Ezt erősen kétlem.

2022. szept. 21. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!