Az oltásellenesek a "kísérleti" jellege miatt a Zolgensma-kezeléseket is megtagadnák a 2 év alatti SMA-s kisbabáktól, akik enélkül életük végéig rokkantak lennének?
Ha jobban belegondolunk akkor bizony meg kéne tagadni.
Lehet akkor segít rajtuk,de 10-20 év múlva rákos lesz vagy ilyesmi aztán belepusztul.
Ha nem kötelező, hogy lenne rákényszerítés? Akkor rákényszerítés, ha kötelező.
A fentebb említett kezeléseknél több a várható haszon mint a lehetséges kár, persze ezt valszeg te is tudod csak hergelsz.
Hozzáteszem hogy én beoltattam magam.
"Nem, ez más, mert nem rám vonatkozik"
Menj vissza redditre
ÓCSKA Troll!!!!
Megjött provokálni!
"A fentebb említett kezeléseknél több a várható haszon mint a lehetséges kár, persze ezt valszeg te is tudod csak hergelsz."
Ez az oltásokra is igaz.
Az emberek nincsenek zsarolva azzal, hogy kirúgják őket, mivel kb egy munkáltató sem élt a rendelettel.
7#
Igen, de a kérdező által említett kezelés esetében ez feltűnőbb és emiatt még átlátszóbb a provokáció
7 Aha, szerinted.Egy kezemen nem tudom megszámolni hány ismerősöm van, akit már akkor kész tények elé állítottak, mikor kijöttek az oltások.
Most meg pl. az oktatásban dolgozóknak (az iskolatitkárokat is ide sorolják) feketén fehéren megmondták, hogy ha decemberig nem veszik fel az oltást, mehetnek a francba.
"Lehet akkor segít rajtuk,de 10-20 év múlva rákos lesz vagy ilyesmi aztán belepusztul."
Anélkül meg korábban "pusztulnának bele". Az 1-es típusú SMA-val 1,5-2 évet élnek. A 2-es esetében (legtöbbször erre gyűjtöttek) súlyosságtól függően akár tinikorban is meghalhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!