A feministák miért beszélnek a férfiakról dehumanizáló jelzőkkel?
67 folyt
A műtét nyilván csak felnőtteknek alapos tájékoztatás, és beleegyező nyilatkozat után. Felőlem akár több hetes procedúra is lehet, hogy ne hirtelen felindulásból döntsön így valaki.
27# a parazita jelző is sok mindent elárul rólad .
Amúgy kérdező a feminácikról beszélsz nem a feministákról.
Vagyis a karen-ekről középkorú nők (ritkán férfiak) akik a mindenkiben a rosszat látják gyűlölnek mindenkit ha nem kapják meg amit akarnak vagy valami nem tetszik nekik hívják a rendőröket.
Viszont a feminácikat egyesével folytatnám bele a Balaton méretű egójukba
#63 “ a parazita jelző is sok mindent elárul rólad ”
Igen, pl hogy tanultam biológiát és olvasok orvosi szakirodalmat.
“ The human foetus and placenta have a different genotype from the mother. The foetus has been described before as acting in a parasitic way: it avoids rejection by the mother and exerts considerable influence over her metabolism for its own benefit, in particular diverting blood and nutrients.”
64# ja csak tudod kicsit se szimpatikus barátom egy EMBER-ről beszélünk akkor ha mindent szaknyelven beszélünk akkor te egy nőstény vagy az állatvilággal ellentétbe az emberi fajnál a nő a gyengébbik és kisebb nem és sokkal inkább védtelen mint például a nőstény bika .
Egy embert méghozzá egy gyereket leparazitázni elég gyűlöletes dolog értem én hogy feszült vagy de ne így mutasd ki sőt inkább sehogy mindenkinek jobb lesz . Tipikus karen
#65 a tényen nem változtat. Az élettani besorolás alapján az. Pláne akkor, ha még nem kívánt is a terhesség.
A 66-os kommented alapján meg nem gondolom, hogy bármilyen alapon utalhatnál egy felnőtt, autonóm emberre így, pláne, hogy azt az előbb sérelmezted. De persze. Embrióként rám is igaz volt. Nincs ebben semmi, csak élettan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!