#34 és közben leszakad a pénisze? A nő nem dolgozik? Milyen világban élsz?
2022. szept. 15. 18:59
32/68 anonim válasza:
#37 Nem szakad le, ahogy általában a nőnek sem reped szét a vaginája szülés közben. Ti feministák nem szoktatok dolgozni, hiszen a férfi dolga eltartani a nőt, de a normális nők között is ritka az olyan, aki el tudja tartani akár csak saját magát.
2022. szept. 15. 19:01
33/68 anonim válasza:
#38 férfi vagy ugye? A férfiak nagyon nagy magabiztossággal képesek beleokoskodni mindenbe, amiről fingjuk sincs. Gátmetszésről hallottál? A repedés nagyon gyakori. Az a ritkább, amikor ilyen nem történik. A szülőszobai erőszakról hallottál?
2022. szept. 15. 19:08
34/68 anonim válasza:
#39 Ha annyira tönkremenne a nő teste a szüléstől, ahogy azt hazudod, akkor alig lenne olyan nő, akinek egynél több gyereke van, hiszen sem a szexre, sem a szülésre nem lennének többé alkalmasak. Szerencsére nagyon sok boldog, többgyermekes anya van. Sajnállak, hogy a saját eltorzult gondolkodásod és a mérhetetlen gyűlöleted miatt te nem élheted ezt át.
2022. szept. 15. 19:13
35/68 anonim válasza:
#40 hány gyereket szültél? Hányat? Nem megy tönkre a vagina, csak éppen 10-15 öltéssel kell boldogulnod egy csecsemő mellett. Kipróbálnád milyen?
2022. szept. 15. 19:17
36/68 A kérdező kommentje:
#41: Az, hogy nálad genetikailag nem stimmel valami, nem jelenti azt, hogy a nők többségének is van ilyen problémája.
2022. szept. 15. 19:18
37/68 anonim válasza:
#41 Normális nő nem olyan önző és érzéketlen, hogy inkább megöleti a saját magzatát, mint hogy egy ekkora (nem is túl valószínű) kellemetlenséget bevállaljon. Igen, ha nő lennék, kipróbálnám.
“ Women giving birth for the first time have an increased risk of perineal tearing because their tissue isn't as flexible. In fact, 95 percent of first-time mothers experience it.”
A ők 95%-a megtapasztalja az első szülés alkalmával. És én vagyok a genetikai problémás? 😂😂 kicsit olvassatok ennek utána, mert ha ezt egy sima beszélgetéskor felhozzátok, nagyon csúnyán beégetitek magatokat 😂
2022. szept. 15. 19:24
39/68 anonim válasza:
#44 Nem genetikai problémád van, a lelked beteg.
2022. szept. 15. 19:28
40/68 anonim válasza:
#45!
A kérdező kommentje:
“ Az, hogy nálad genetikailag nem stimmel valami”
Reagálok, majd te:
“ Nem genetikai problémád van, a lelked beteg.”
És amúgy meg miért lenne az? Mert nem szeretem, ha a testem szétszakad? Nem b+ nem szeretem. Mégis végigcsináltam 3x. Nem bánom. De ebbe belemanipulálni az akarata ellenére bárkit az emberkínzás.
Plusz az előbb még azt tagadtátok, hogy a nők nem is szakadnak szülés közben. “ egy ekkora (nem is túl valószínű) kellemetlenséget bevállaljon”
Bocs, hogy tévedésben élsz, és nem tudod beismerni, hogy tévedtél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!