Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem vagyok otthon a politikába...

Nem vagyok otthon a politikában de feltűnt valami változás de lehet hogy tévedek, az RTL csatorna mintha kormánypártivá vált volna?

Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnt eddig hogy inkább ellenzéki álláspontot képviselt éveken át, most meg azt vélem látni hogy pont ellenkezőleg.

tegnap 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Én is hallottam valamit, hogy átálltak.
tegnap 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha így van... pestiek, nehezen szabadulnak a flanctól, kell a pénz
tegnap 19:43
 3/5 DK-s ***** válasza:
0%

🤣🤣🤣

Azt azonnal észrevettem volna!

De hozzák az eddigi formájukat, semmiféle kormánypárti elhajlásuk nincs.

tegnap 19:53
 4/5 Mad Max2 ***** válasza:
37%

Nem lett kormánypárti

Az rtl mindig is odafigyelt arra hogy ugymond ne vigye túlzásba a kormány(fidesz) elleni müsorok készitését.

Mivel ők piaci alapon müködnek(német a tulaj) igy nekik egy ilyen féldiktatórikus országban sajnos mindenre figyelniük kell hogy ne lehetetlenítség, ne tegyék tönkre őket politikai okok miatt.

Az rtl az esti híradókban ad kb 5-6 percnyi politiaki híreket, azoknál láthatod hogy nem fideszbérenc adó.

Van még hetente 1-2 más müsor ami belpolitikával foglalkozik, és ezzel ők le is tudjáka politizálást.

....Pedig ha az rtl kicsit több politikai tartalmat gyártana, akkor jelentősen tudná tompitani a fidesz médián keresztüli buta embereket célző agitprop süketelését, hazugságait!

tegnap 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:
71%
Az RTL soha nem volt ellenzéki adó, ha valamit kritizálni kell akkor kritizálják, függetlenül attól hogy jobb oldali vagy bal oldali. Egy csőlátású fideszesnek azért tűnhet bal oldalinak, mert a fideszt hibátlannak és tökéletesnek tartja és a legcsekélyebb kritizálást sem tudja elviselni.
tegnap 20:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!