Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak szerintem felesleges a...

Csak szerintem felesleges a politika kategóriában a pontozás?

Figyelt kérdés

Szerintem nincs értelme annak, hogy valaki azért kap 30 lepontozást, mert a válasza jobboldali, és éppen arra járt 30 baloldali ember, eltérő világnézettel... Vagy fordítva... Mert ilyenkor nem a válasz kapja a pontokat, hanem az ember.

Az ismerkedés témakörben sincs pontozás, itt se kéne lennie.

#pontozás #politika #idologóia
2022. szept. 10. 02:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%
#8 Nem mindegy, hogy kik ellen személyeskedsz. Ha csak annyit írsz be, hogy “mocskos fityesz”, arra simán kapsz 70-80%-ot. A másik oldalon viszont már az is necces, ha azt írod, hogy “szerintem Gyurcsány Ferenc nem alkalmas miniszterelnöknek”.
2022. szept. 10. 13:41
 12/16 anonim ***** válasza:
78%

11# Gyurcsány Ferenc nem alkalmas miniszterelnöknek. Sem.

Alkalmas viszont ripacsnak.

Na akkor nézzük mit hoz ez válasz 😉🙂

2022. szept. 10. 13:56
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Orbán a király! ( Ez hány százalékot hoz?)
2022. szept. 10. 14:08
 14/16 anonim ***** válasza:

"ha sokat kérdezel, vagy válaszolsz a politika kategóriában, annyira lemegy a százalékod, hogy egyre kevesebb jogod lesz úgymond."

Igen, és? A politizálás mindig is erről szólt. Ezért írtam, hogy az elvek a fontosabbak, nem az, hogy mihez van jogod egy internetes weboldalon meg hogy mekkora a százalékod. Ez a valóságban is így van. Aki politizál, az mindig is az emberek céltüzébe kerül. Aki ezt nem tudja elviselni, annak nem való a politizálás. Sem való életben, sem virtuálisan.

2022. szept. 10. 15:29
 15/16 A kérdező kommentje:
Ha nagyon lecsökkennek a jogaid a pontok miatt, még a válaszokat is csak bizonyos időnként tudod írni... Itt nem csak egy százalékról van szó, amit ha nem akarsz, nem veszel figyelembe.
2022. szept. 10. 15:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem emlékszem már rá élesen, de talán a legelső szinten is lehet fél óránként választ írni. Ez azért kibírható. Második szinttől talán korlátozás sincsen már? Aki ömleszteni akarja a nézeteit, az más témakörökben tud szintet szerezni magának, bár spamelni amúgy is szabályellenes, szóval...
2022. szept. 10. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!