Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A jobboldalnak mi a baja a...

A jobboldalnak mi a baja a kutyákkal, kutyatartással? Miért ellenzik?

Figyelt kérdés

Vagy ők csak az ilyen magyaros kutyákat (vizsla, komondor) tartják jónak de azt is csak terelésre?

De miért bánnak velük kegyetlenül? Miért tipikusan a jobberek szokása a kutyát kitenni az utcára amikor kölyke születik? Lehet mert pl a parasztoknál is szokás volt vízbe folytani a kiscicákat és a jobberek szerint ez hagyomány. Meg nagyon rá vannak menve hogy fajtiszta legyen a kutya mert másképp "korcs". De szeretik bakancsal rugdosni. Biztos azon adják ki a frusztrációt. Meg harciassá nevelik hogy megugassa, megharapja az általuk nem kedvelt egyéneket. (Barnább bőrüeket). De konkrétan mi az oka a jobboldalon a kutya és állatellenességnek? A paraszti hagyományok? Vagy csak simán sötét gonosz lelkű személyek és mind emberrel, mind állattal rosszul bánnak. Pl ha valaki ellenzi a libatömést már antimagyarnak számít mert nem tiszteli a hagyományokat. Sőt pereskedtek is a négymancsal.

Itt főleg a kommentekel van súlyos gond: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. szept. 6. 10:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%

Ez igaz! Én úgy tudom, az apja is kutya volt a bajszosnak! :D

2022. szept. 6. 10:44
 12/27 A kérdező kommentje:

Két varázslatos komment

[link]

[link]

Már proli dolog is a kutatartás

2022. szept. 6. 10:46
 13/27 anonim ***** válasza:
91%
9, tehát ha más hülye, te is ragaszkodsz a jogodhoz, hogy az legyél? Szuper.
2022. szept. 6. 10:49
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség!!
2022. szept. 6. 11:00
 15/27 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk nincs jobboldal, szóval annyira nem irreleváns.

Aki jobboldali volt az a nácik által baloldalra lett utálva, de minimum baloldalinak lett címkézve.

2022. szept. 6. 11:02
 16/27 anonim ***** válasza:
91%

Na látod kérdező, angliában ezért van pl jobbközépszélsőkonzervatívkommunistaliberálisprogresszív párt, hogy be tudják helyezni az emberek a világ 5 gigatrillió fogalma alapján valahova.....

Van értelme?

Nincs.

Nem vagyunk egyformák.

pont.

2022. szept. 6. 11:03
 17/27 anonim ***** válasza:
94%
Drága kérdező.Pont hogy a "barnább bőrűek" szoktak legtöbbször állatokat kínozni, kutyaviadalokat tartani, "önsétáltató" harcikutyákat tartani, akik rettegésben tartják a környéket és halálra/nyomorékká marcangolják az embereket.
2022. szept. 6. 11:24
 18/27 A kérdező kommentje:

A házat nem latta még belülről

[link]

2022. szept. 6. 11:30
 19/27 anonim ***** válasza:
48%

Ez egyébként pont nem igaz. A kutyaviadalok pl. kifejezetten fehér, proli szokás.

2022. szept. 6. 12:13
 20/27 anonim ***** válasza:
32%
Én baloldali vagyok és én is útálom a kutyákat.
2022. szept. 6. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!