Egyetértenél a kutyatartás betiltásával?
Habár nem szeretem a kutyákat, és diákmelóként újságot hordok(ahol már nem egy incidensem volt kutyákkal), szerintem hülyeség lenne betiltani őket. Büdösek, territoriálisak, de tudom, hogy a gazdák mennyire szeretik őket, illetve igen hasznosak is tudnak lenni(házőrző/riasztó).
Viszont én itt is bevezetném a három csapást, ha valakit elkapnak, hogy szájkosár vagy nyakörv nélkül sétáltatja a kutyáját, vagy kiszökött a kutya 3x akkor én elvenném tőlük a kutyát és megtiltanám új kutya vásárlását/örökbefogadását
Ha elkezdenénk mindent betiltani, ami valakinek nem tetszik, akkor nagyon sivár életünk lenne. Engem spec nem zavar, ha a nejlonnal sétál, legalább összeszedi. Ráadásul ha betiltjuk a kutyatartást, akkor mi lesz az állatokkal? Leöljük őket? A szomszéd macskája folyton a frissen ásott veteményembe végzi a dolgát. Akkor a macskákat is tiltsuk be? Azokat is öljük halomra?
Megoldhatatlan, és igazából teljesen felesleges is. Arról nem is beszélek, ha fifike esetleg tényleg egy házőrző kutya, nem egy táskára felpattintható kiegészítő.
@2
Bedarálhatnánk macska- vagy disznótápnak őket
ma 20:08-cal teljesen egyetértek. A kérdező hülye.
Szavaz még valaki, vagy lezárhatom?
A kérdező hülye, egyetértek :)
Kicsit meg kéne tanulni együtt élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!