A jobboldaliak miért fetisizálják a családot?
Mert a nőket el lehet nyomni, nem mehet dolgozni? Mert érezheti hogy mekkora alfahím amig ő keresi a pénz a nő rabszolgája meg elli ki magából a gyerekeket, és mos főz rabszolga rá? Ilyenkor azt érzi a sok nyomorult férfi hogy ő mekkora istencsászár? Ezért fetisizálja a családot? Mert hatalmat ad neki a nők fölött? A hatalom mámora?
Család = férfiakért lévő férfiakat hatalmát erősítő intézmény. Nök intézményesitett rabszolgatartása.
Ugye mint tudjuk a jobboldaliak többsége nem munkásosztálybeli szóval egy fizetésből is meg tudnak élni így a nőnek esélye sincs kimozdulni a helyzetéből. Bar lehet sok nő pont ezt élvezi a jobboldali pasikabn hogy nagyon gazdagok és éltartják de ennek az árnyoldalát, a kiszolgáltotott helyzetet nem látják be.
Milyen fajta "műsor"?
Azt se tudod mi,de elutasítod.
Nem egy valóságshow,hanem egy disztópikus világot mutat be,ahol a nőket tenyészállatnak tekintik.
És lásd nem kell a 3.világba mennünk,Amerika,abortusz téma.
63.
Műsor: televízióban (a mai világban akár az interneten is) sugárzott program.
A szolgáló lány meséje egy televíziós sorozat.
Bocsánat, ha félreérthető voltam, vagy ezzel a szóval esetleg leminősítettem a sorozatodat, de az akkor is egy műsor féle, amit emberek néznek (ahogy a valóságshowkat is). Semmi negatívum nem volt benne. Az, meg hogy engem nem érdekel a témája, az én dolgom. Pl. ha egy más filmnek is megnézem az előzetesét, igazán el tudom arról is dönteni, hogy tetszene-e az egész film vagy sem.
A családban élés egy kényszerhelyzet.
Minél több generació él együtt egy csaladban, háztartásban annál nagyobb a mélyszegénység.
Milliárdosok- akár külön házat is vesznek a 16 éves lánynak
Átlagos - szülők+gyerekek
Szegények- szülők+nagyszülők+gyerek
Nagyon szegények- szülők+nagyszülő+gyerek+közeli rokonság
Mélyszegények- szülő+gyerek+nagyszülő+közeli rokonság+távolabbi rokonsag
De ez már tényleg a ciganysor szint amikor az egész pereputty egy putriba lakik
Pl hős utcai panel
A család fetisizálása a nyomor romantizálása
Nem halnánk ki. Magát az intezmenyét nem szeretem. Az állatok sem elnek családban. A legtöbb állat a kicsinyek születése vagy felnövése utan külön megy. Az állatvilágban annak ellenére hogy a nőstényeknek kölykük van még nem szorulnak egymásra, nem házicselédnek tartjak a nőstény egyedet hanem a nőstény is vadászik. Ajánlom olvasásra:
"Az állatok sem elnek családban."
Hát te azért basszus, ahhoz, hogy szaporodni tudj, csak fel kell csináljon valaki, magyarul megmondva. Engem csak ne kúrogasson mindig valami idegen pasi, azért hogy én szüljek, mint a macskák. Éppen ezért van az embernek szüksége egy állandó társa. Nem szeretnék k*rva lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!