A jobboldaliak miért fetisizálják a családot?
Mert a nőket el lehet nyomni, nem mehet dolgozni? Mert érezheti hogy mekkora alfahím amig ő keresi a pénz a nő rabszolgája meg elli ki magából a gyerekeket, és mos főz rabszolga rá? Ilyenkor azt érzi a sok nyomorult férfi hogy ő mekkora istencsászár? Ezért fetisizálja a családot? Mert hatalmat ad neki a nők fölött? A hatalom mámora?
Család = férfiakért lévő férfiakat hatalmát erősítő intézmény. Nök intézményesitett rabszolgatartása.
Ugye mint tudjuk a jobboldaliak többsége nem munkásosztálybeli szóval egy fizetésből is meg tudnak élni így a nőnek esélye sincs kimozdulni a helyzetéből. Bar lehet sok nő pont ezt élvezi a jobboldali pasikabn hogy nagyon gazdagok és éltartják de ennek az árnyoldalát, a kiszolgáltotott helyzetet nem látják be.
Azért több részben sántít a dolog, amit mondasz. Ugyanis pont ugyanakkora felelőssége van egy nőnek egy családban, és ugyanakkora döntési joga. Ha úgy érzi, eljött számára a gyerek ideje, akkor elkezdhetik a baba projektet. Sok olyan család van, ahol egyébként az apa marad otthon, mert sokkal jobban keres a nő, mondjuk informatikus, és otthonról lábadozva is tud dolgozni.
Idióta elnyomók meg ugyanúgy akadnak a baloldaliak között is. A jobboldaliak meg nem keresnek jobban semmivel, pont ugyanannyit keresnek, mint egy baloldali.
A jobboldali a természet törvényei szerint él, a baloldali pedig marxizmus eszméi szerint. Előbbi működik, utóbbi nem.
Nézz szét az állatvilágban, mindenhol vannak családok, csak az változik, hogy monogámok vagy poligámok. Az embernél a monogámia terjedt el a legtöbb kultúrában, időnkénti poligámiával. Valószínűleg az ősember is így élt.
"Család = férfiakért lévő férfiakat hatalmát erősítő intézmény. Nök intézményesitett rabszolgatartása."
Sajnos erre nem lehet mást reagálni, mint azt, hogy idióta vagy.
Mi az, megártott a meleg?
"A jobboldaliak miért fetisizálják a családot?"
A család a társadalom alapja. Család nélkül nincs gyermek, gyerek nélkül nincs társadalom.
"Mert a nőket el lehet nyomni, nem mehet dolgozni? "
Ki nem mehet dolgozni? Ki van elnyomva? A férfi ugyanúgy maradhat otthon a gyerekkel gyesen, gyeden, ahogy a nagypapai is maradhat az unokájával - ez a fidesznek köszönhetően lett bevezetve. Pont ahogy most a gyes, gyed mellett is lehet menni dolgozni, de nem kötelező, a nőnek most 100%-ban megmarad a korábbi fizetése a szülési szabadsága fél éve alatt, akkor is marad a jövedelme amikor szülést követően a gyermekével van pár hónapig.
Hogy nálad otthon mi van az a te dolgod, rajtad múlik. Engem a férjem tanított meg főzni még korábban mikor csak együtt éltünk. Éppen úgy takarít, mos ha kell ahogy én is megyek füvet nyírni meg festeni. A fiaim meg a lányom egyformán takarítanak, főznek és vesznek részt a kerti munkákban, a lányom maga festette ki a barátnőivel a szobáját - ahogy ő ment hozzájuk is dolgozni. Ha te hülye vagy és hagyod hogy neked kelljen csinálni mindent az csak a te képtelenséged.
"Ezért fetisizálja a családot? Mert hatalmat ad neki a nők fölött? A hatalom mámora?"
Na, most nagyon felröhögtem. De a férjem is röhögne azon az elképzelésen, hogy hatalma lenne fölöttem.
"Ugye mint tudjuk a jobboldaliak többsége nem munkásosztálybeli szóval egy fizetésből is meg tudnak élni így a nőnek esélye sincs kimozdulni a helyzetéből."
Mint másban is ebben is tévedsz. A jobboldaliaknak a fele ugyanis nő, a diplomásoknak meg a több, mint fele nő - ahogy én is. Mivel a diplomások között ma már nagyobb a nők aránya és évről évre egyre több lesz.
Amúgy segítek kicsit, a gyereknevelés csak pár év amíg az ember - ha úgy dönt - akkor nem dolgozik, hanem a családjával marad. Előtte, utána éppen úgy dolgozni kell, mint a férfiaknak. Többet kerestem amikor az első gyerekkel szülni mentem, mint a férjem. Az én döntésem volt, hogy utána nem a karriert folytattam, hanem maradtam a gyerekekkel sok évet, mert én gondoltam úgy, hogy ez a fontosabb. Nekem. Épp a férjemnek köszönhetem, hogy segített abban hogy ezt megtehessem, mert akkor még nem volt ilyen családtámogatási rendszer. Ha semmi mást nem tett volna értem, mint hogy finanszírozta azokat az éveket a családunknak, amíg én a gyerekeinkkel foglalkozhattam, már életem végéig hálás lennék neki érte. Pedig pont ő volt az aki örült volna ha korábban megyek vissza dolgozni, scak elfogadta hogy én nem ezt szeretném. Még.
Annyira szánalmas amikor a saját lelki nyomorodat próbálod kivetíteni másokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!