1,6 milliárdos tűzijáték???
Figyelt kérdés
Általában 10-12 millióért vásárol tűzijátékot a kormány, idény tényleg 1,6 milliárd értékben vásárolnak?2022. júl. 18. 16:52
1/11 anonim válasza:
Amilyen "erős" a forint reális is a 1,5 millka :D
2/11 anonim válasza:
10 évre titkosították, szerinted? Lehet az még több is.
3/11 anonim válasza:
Nem tudom mennyiért vásároltak.
4/11 Ársapkás Alispán válasza:
Hátha búcsúajándéknak szánják.
5/11 anonim válasza:
Még egy utolsót ünnepeljünk, mielőtt a fél ország éhen döglik.
6/11 anonim válasza:
Tavaly 12 milliard volt nem 12 millio :D iden valszeg tobb lesz.
8/11 Japán Gulyás válasza:
12 millióért egy ütős ~1,5 órás önkormányzati tűzijátékot kapsz, de nem egy államit a Dunán.
9/11 anonim válasza:
Én azt olvastam hogy valóban 1,6 milliárd, de már tavaly megrendelte a kormány.és hogy ugyanannyiba került mint a tavalyi tűzijáték.
Ami csak azért fura és kicsit sántít, mert úgy van meghirdetve az idei hogy ilyet a világ még nem b.szott! Ebből kiindulva egyúttal drágábbnak is kéne lennie a tavalyinál :) Ez a fidesz lassan rosszabb lesz mint egy hazug kisdiák :) Ejnye-bejnye :)
10/11 anonim válasza:
Azt mondták, hogy nagyjából annyi, mint tavaly volt. Az 1,5 milliárd volt. De van rá pénz. A megemelt rezsiköltségek áfáján sokkal több be fog jönni. Az emberek meg szépen elmennek rá és megnézik, hogy puffogtatják el a pénzüket és még tapsikolnak is majd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!