Mi a véleményetek az augusztus 20. -i tűzijátékról?
Véleményem szerint nagyon felesleges eldurrantani több száz millió forintot, meg lehetne ünnepelni ezt az eseményt szolídabban is tűzijáték nélkül. Miért kell az államnak mindig kemény milliókat, sőt milliárdokat kifizetni szinte a semmiért? Lásd határzár. Ott sem történik semmi, fél méterenként leütöttek egy-egy betonvasat ami nem haladja meg a másfél métert. Nevetséges. Ha úgy vesszük a nép lázongása totál felesleges ebből a szempontból, mert olyan mintha egy bokorsort ültettek volna a határra )talán még azzal is többre mentek volna).
Na de mindegy, a kérdésem eltájoltam egy kicsit. Egyszóval ki hogy látja ezt az egész költségvetési mizériát, és mi a véleménye a sok durrogtatásról? Egyáltalán mi az értelme? (igen tudom, Nemzeti ünnep ezt tiszteletben is tartom, de vajon lenne e jobb alternatíva ami olcsóbb, kevésbé veszélyes és ráadásként még a kutyák sem kóborolnak el tőle)
Na persze, majd emiatt fognak ide jönni a turisták külföldről... akik itt vannak azok amúgy is jöttek volna csak egy dolog, hogy épp 20-a beleesik nekik.
Amúgy totál felesleges az egész felhajtás.
"Az a szó, hogy turizmus, mond neked valamit?"
Nekem mond. Beözönlik egy csomó idegen fajú korcs akiket ráadásul még életbe is hagynak. Undorító egy világot élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!