Most miért kellene lemondani a tűzijátékot, csak azért, hogy az ellenzék is beleszóljon a közéletbe, más fontosabb dolgokban miért nem ilyen aktívak?
"Te hol élsz? Az ellenzék MINDEN fontosabb kérdésbe beleszól, csak a Fidesz nem törődik vele"
A környezetvédelmi hiszti...(ôk hány fát is vágtak Ki?
Ellenzéki aktivista: De há há hát a 85 fa ÁZ nem sok, ez nem baj, ákkor iiisss tiii vágytoook áá a "rosszak"
Igen, elmentek tüntizni, az MTVAban a lépcsô elôtt felmosni már nem kellett a k erôs kép aminek a forgatokönyve megbeszélésénél a kamera bekapcsolva maradt, "kapcsold Ki, kapcsold már ki" az meglett.
Egy évben nem lehet kibírni...
(Én amúgy nem is hallottam errôl)
Augusztus 20. a nemzeti ünnepünk, 1x egy évben ezt nem lehet kibírni?
(Tudom már ez tavaly...
"Köszi" DK, Köszi Homonnay Gergely(t) pedig innen is "üdvözlöm" 😡
A DKsok valószínüleg "mind" aláírták.
"Az ellenzék minden fontosabb kérdésben beleszól".😂😂😂😂
Helyesen fogalmazva: az ellenzék minden politikai haszonszerzésre alkalmasnak vélt dologban feszültséget kelt, támad, uszít, hőbörög.
A Fidesz a rezsi/bürökrácia/költségek csökkentésének a kormányának kampányolta magát 2010-től, erre a legnagyobb bajban, szegénységben akarnak gigamega tüzijátékot rendezni.
De hát ugyan ki számolja már, hogy hányadszorra köpik szemen a saját népüket :)
#3 Pedig igaza van a #1-nek, az ellenzék minden fontosabb kérdésbe beleszól. MINDEN kérdésbe beleszólnak és mindent bírálnak, tagadnak, elleneznek - még azt is amit korábban ők maguk terjesztettek be, találtak ki vagy szavaztak meg.
Azt nem írta hogy értelmes módon szólnának bele a fontosabb kérdésekbe (nem is teszik).
Az ellenzék alapállása - ennek az ellenzéknek legalábbis - hogy semmi nem jó amit a kormány csinál, ezért mindig mindenbe beleszólnak.
#6 Olyan hülyeség ez a szöveg, hogy gondolom már átszámoltad lélegeztetőgépre is hogy mennyibe kerülne.
Ja, nem, abból most az a bajotok, hogy már túl sokat vettek. Akkor marad a CT.
Mennyi jött ki? Hány CT-re futná ebből a pénzből?
de mondok jobbat. Mi lenne ha kiszámolnád hogy hányszor lehetne belőle Czeglédyt alkalmazni? Hogy a kispesti kszp-s politikus szavai alapján nézzük, akkor hány ballibes önkormányzati képviselő éves sok milliós lenyúlását fedezné ez a pénz?
Teljesen mindegy mit kampányolnak, úgyis lesz.
Amúgy annyira furcsa ez, hogy mindig a tűzijáték van porondon....szilveszterkor a kutya, a macska, a kutyatáp, meg a levegő,
augusztusban meg a pénz.....
Miért? Annyira utálatos dolog lenne? Szerintem szép, és ritkán van. Mindenkinek ki lehet bírni. Én pl. be tudom zárni a kutyámat több éve. Kutya baja, tápja is van és nem ellett, mert nem akartam, pedig nincs ivartalanítva, ergo, nem szaporítottam a menhelyre kerülő kutyák számát....
Mi is az emberi felelőtlenség?
A tűzijáték szép, ünnepre kell és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!