Van itt olyan aki vagy egyedül vagy a barátnőjével/barátjával vagy a családjával kivándorlást tervez? Hova? Miért? Mikor? Kivel?
én afrikába lépnék le
szar a hely, de legalább nincs ez a cirkusz, amit itt művelnek
meg nincs egy ilyen rohadt posztkommunista állam, hogy b@$zogasson mindenért
Látszik, hogy fingod sincs a világról.
Amúgy amint mondtam, a tökömnek se kell jólét, ha ilyen undorító kormány és társadalom jár hozzá. Elvagyok én a négerek közt, amíg meg nem ölnek, vagy amíg el nem visz az AIDS
Én lassan Bsc-t végzek, és még itthon csinálok Msc-t. Legkésőbb 2026-os választásig várok, aztán lépek valami északi államba, pl. Finnország.
"Szeretem a hazám, őrzöm a hagyományokat és szeretem a nemzeti dolgokat"
Máshol is lehet szeretni, nem csak itthonról. Nekem ez ezért nem olyan nagy dilemma. Ha a kormány így bánik velem, illetve bizonyos rétegekkel, akkor nincs miért maradnom.
"Hogy lenne már posztkommunista ez az ország, ha széljobber, ultrakonzervatív, álnemzeti, pénzes-tökés kormány van?"
Max annak mondja magát. Amúgy ha megnézed a politikusok előéletét, akkor a legtöbb mszmp-s, kisz-es most a fidesz-ben van, és nem is kevesen.
Amúgy harmadikutas a politikájuk alapján, mivel fasiszta kormányként működnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!