Nem tudnák bemenni valahogy a börtönbe egyedül?
Mondjuk helyesírás megtanulása
2019. aug. 26. 20:35
Hmmm
10+ évre gyilkosokat szoktak lesittelni...
2019. aug. 26. 20:46
Csak felnőttel mehetsz be és a bátyádnak valami kapcsolattartói papírt kell a te részedre kiállítania, neked meg visszaküldened. Telefonálni is tud röviden, meg levelet is lehet neki írni. Biztos van az adott börtönnek honlapja, nézd meg ott a szabályokat.
2019. aug. 26. 20:48
Hátha 15 évet kapott, akkor én nem ácsingóznék egy gyilkos után. Még akkor is megtagadnám, amikor előkerül.
De a te dolgod!
"kérlek segítsetek bármit megteszek csak erjem el valahogy"
Kényeztesd orálisan a börtönigazgatót!
2019. aug. 26. 20:48
5/12 A kérdező kommentje:
Utolsó ez rohadtul nem vicces ne értsétek ferre én úgy ertettem hogy kicsi voltam amikor öt láttam és nem akkor került börtönbe csak ki lett dobva ő és jogtalanul került a börtönbe mert az autóba találtak valamit azt hitték közé van ahhoz pedig nem igaz... Arról se ő tehet h ki lett dobva amit apámnak sose bocsaltok meg
6/12 anonim válasza:
Jaj, annyira várom az iskolát.... Már csak egy hét.
2019. aug. 26. 20:58
Tudjuk Vanessa, ártatlan... A sitten mindenki ártatlan, mint tudjuk. Amúgy van beszélő, nem tudom minek nyomod itt a hisztit.
2019. aug. 26. 21:42
8/12 A kérdező kommentje:
Mi van veletek? Nem ismertek nem tudjátok mi folyik itt és hogy mi miért történik nem értem mért nem lehet hinni az embernek... Nem tudtok ti semmit de nem is akarok elmondani itt részletesen szóval ennyit erről de felesleges ide kérdést kiirni ha normális válaszokat nem írtok..
Tudod a #8-as mondataid teljesen más stílusúak és mind nyelvtanilag, mind kifejezésekben helyesek - szemben a kérdésben szereplővel. Pedig a kérdés az amit az ember úgy ír meg, hogy átgondolja és átolvassa, míg egy ilyen indulatos választ mint a #8, azt hirtelen, komolyabb megfontolásból ír le. Vagyis a te valódi stílusod és képességeid nem olyanok mint amit a kérdésben mutattál.
Lehet hogy tévedek - bár úgy sem fogod elismerni ha igazam van - de ez egy kamu kérdés volt ezek alapján.
2019. aug. 26. 23:43
10/12 A kérdező kommentje:
Nem nem kamu....csak nem akarok internetem minden egyes részletet megosztani
Kapcsolódó kérdések: