Van itt olyan aki vagy egyedül vagy a barátnőjével/barátjával vagy a családjával kivándorlást tervez? Hova? Miért? Mikor? Kivel?
"Ilyen eszme pedig nincs hogy fasizmus, mint írtam fasiszta eszmecsalád van"
Sajnos van. Látszik, hogy azóta sem jött meg az eszed, pedig már cáfoltalak, kis gyerek. :)
"harmadikutasság pedig NEM egyenlő a fasizmussal"
Idézd, hogy hol írtam, hogy egyenlő, ha nem sikerül, akkor az azért van, mert megint hazudtál. :)
" Csakhogy a szocializmus pedig, szintén nem egyenlő a baloldallal"
Idézd, hogy hol írtam, hogy egyenlő, ha nem sikerül, akkor az azért van, mert megint hazudtál. :)
A szocializmust példának hoztam, nem pedig azért, mert az maga a baloldal, agyoniskolázott. :D
"téged minősít hogy alap politikai és filozófiai fogalmakkal nem vagy tisztában"
Jah, engem minősít, hogy azt hazudod, hogy azt mondtam, hogy a harmadikutasság az egyenlő a fasizmussal. :DDDD
Véletlenül sem a szegényes szövegértési képességeidet. :DDD
"Bármennyire is újat közlök veled, a nemzeti szocializmus és a fasizmus sem egyenlő"
Csak te képzeled, hogy bárki ezt mondta. Ahogy mondtam, idézd, vagy ismerdbe, hogy hazudtál, féreg. :)
"Légyszí ne írj privátot, mert úgyis lesz@rom."
Tudom, már mondtad, hogy téged nem a valóság érdekel, hanem a torz összeesküvés elméletedet. Nem véletlen, hogy legutoljára is te írtál nekem.
"A fasizmus, olyan mint a szociálpolitika, vagy a konzervativizmus, amelynek szintén 1000 változata van. Eszmecsalád: Bizonyos eszméket (akár ellentéteseket is) összefog egy vagy több dolog alapján. A fasiszta eszmecsalád több 100 eszméd hoz közös nevezőre."
Szóval nem tudsz idézni, vagyis hazudtál. Oké, köszi a beismerést. :)
"De tudok idézni"
Ja, azért idéztél most is. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!