Akik ellenzik a tűzijátékot, azok semmilyen szórakozási lehetőségre nem költenek?
Sokan itt is problémáztak, hogy de hát sokba kerül, annyi minden jobbra lehetett volna költeni.
Ők vajon a saját pénzüket értelmes dolgokra költik? Semmi szórakozás? Se tévé, se mozi, de még az édességet is mellőzik mert annak sincs semmi érdemleges haszna?
Ez alapján ne rendezzünk semmilyen rendezvényt vagy hasonlót ami szórakozás mert én mondjuk arra pont nem akarok pénzt szánni
#1 +1
Így van.. aki tűzijátékot akar, attól szedjenek belépőt a főbb látóhelyeken (dunapart, vár, stb), azt csá. A közpénzt pedig a jólétünkre költsék, ne megalomán cirkuszra.
De koltok szorakozasra, csak nem milliardokat, meg mondjuk ja, nem a kozos kepviselot hivom fel, hogy haver, kene nekem most 70 ezer ft, akarok egy jot csapatni hetvegen.
A sajat penzembol meg merlegelek, ha eppen tudom, hogy ki kellene adnom egy nagy osszeget valami fontos dologra, pl a lakasra vagy valami, akkor ja, nem kurok el tobb tizezret szorakozasra, csak mondjuk par ezret. A kormanynal a merlegeles hianyzik, keves megy a fontos, de nem annyira latvanyos dolgokra.
(Mondjuk nekem speciel mindegy, van penzem magandokihoz jarni, igy nincs nagyon panaszom az orvosi ellatasra, gyerekem nincsen, igy az oktatasra sincs panasz, egyelore a tomegkozlekedes maximum, ami ki tud akasztani, a klimas jaratok hianya, bar tobbnyire villamosozom es mindig direkt kinezem elore, hogy alacsonypadlos jojjon, azon van klima. Ettol fuggetlenul mehetne a penz jobb helyekre is, hogy engem nem erintenek azok a teruletek. A tuzijatek sem erint, mert nem mentunk ki, itthon voltunk a baratainkkal.)
"Ez alapján ne rendezzünk semmilyen rendezvényt vagy hasonlót ami szórakozás mert én mondjuk arra pont nem akarok pénzt szánni." Tökéletesen érti a lényeget, nem értem, miért lett lepontozva.
09:57-es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!