Törvényszerű, hogy a liberalizmusban a normális, dologozó, átlagember el legyen nyomva?
Egyszerű: nem kell lefeküdni a nővel. Általában nem a nők szokták szexuális aktusra kényszeríteni a férfiakat, hanem éppen fordítva.
A másik meg az, hogy neked mi ellen is van kifogásod? Az abortusz ellen vagy az ellen, ha a nő megtartja a gyereket, és a gyerek apjának kötelessége tartásdíjat fizetni.
"Nem tudom, honnan veszed, hogy férfiak szexuális aktusra kényszerítenek nőket. Ahol ez megtörténik, az nemi erőszak.". Prostitúcióról nem hallottál még?
"Normális esetben viszont lefeküdhet egy férfi és egy nő kölcsönös beleegyezéssel, viszont ha becsúszik egy gyerek, kizárólag a nő dönthet a sorse felől, a férfinak pedig kötelessége támogatni. És arról még nem is beszéltünk, hány nő játssza el azt, hogy átveri a férfit, hogy teherbe essen, hogy magához láncolja." Tán téged is így ejtett kelepcébe egy nő?
"De te ezt természetesen nem látod, mivel a nőket jónak tartod, a férfiakat pedig gyűlölöd." Te látsz mindent vagy feketének vagy fehérnek. Miért szidod a liberálisokat, amikor 12 éve magát konzervatívnak nevező kormány van hatalmon, akik támadnak minden olyan kisebbséget, akik nem tudják megvédeni magukat.
#19 én liberális, vallás nélküli férfi vagyok, én sem tartom jónak hogy az abortuszról csak, és kizárólag a nők döntenek.
A férfi azt mondja hogy szeretné a gyereket, akkor is nő dönt, ha azt mondja hogy nem szeretné akkor is a nő dönt.
És ha a férfi azt mondja hogy nem szeretné megtartani, de a nő azt mondja hogy igen, akkor is kell fizetnie a gyerektartást a férfinak.
#25 mi van a prostitúcióval? Az többnyire nem kényszer, hanem egy nagyon jövedelmező pénzkereseti lehetőség.
Bizony nagyon sok férfit (többnyire pénzeset) "véletlenül" becsúszó gyerekkel fognak meg nők.
"Az többnyire nem kényszer, hanem egy nagyon jövedelmező pénzkereseti lehetőség."
Többnyire nagyon is kényszer. Fiatal lányokat, akik rendszerint árvaházból szöknek meg, hálóznak be bűnszervezetek, és kényszerítik őket prostitúcióra. Olyan is, van , akit a férje vagy barátja kényszerít rá. Viszonylag kevés az a nő, aki önszántából lesz prostituált. Hogy jól jövedelmező lehetőség lenne? Legtöbbször nem a prostituáltnak, hanem az őt futtató stricinek. Oké, elismerem, hogy vannak olyan prostik, akik nagyon jól keresnek, de ők is rettegnek a futtatóiktól.
"Bizony nagyon sok férfit (többnyire pénzeset) "véletlenül" becsúszó gyerekkel fognak meg nők." de ha egy férfi igazán konzervatív, lovagias, eszébe se jut megcsalni a feleségét, idegen nővel lefeküdni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!