Miért ilyen elfogult a média a cigánysággal kapcsolatban?
Előre leszögezném liberális vagyok.
Mostanában kezdett feltűnni, hogy a cigányság által elkövetett bűnök kicsinyítve vannak , vagy el vannak tusolva , vagy a bűnelkövetők fel vannak karolva jogvédő szervezetek által.
Valamint a cigány rasszizmusról kevesebbszer esik szó. Pedig lehet már gyakoribb .
Ez engem is érdekelne. Ha nagy ritkán magyarok komolyabban bántanak romákat akkor azt olyan szinten felkapja a média hogy hihetetlen. Amerikában szintén ha fehérek feketéket. Egyből felmerül hogy a tettesek rasszista indítattásból tették. Ellenben a sokkal gyakoribb eset mikor romák követnek el erőszakos bűncselekményt magyarok ellen akkor ott sose merül fel a rasszista indíttatás :D
Valahonnan egészen felülről gyökerzhet ez a dolog szerintem. Csak még nem értjük miért van ténylegesen.
Akik rasszistának könyvelik a kérdezőt meg egyenesen szánalmasak. Mitől lenne már az? Ma már tényleg ennyi illúzióban élő libernyák van itt gyakorin? Bár valszeg igen. Korábban volt egy kérdésem nekem is amiben engem ért atrocitásokról volt szó amit romák követtek el és egyből törölve lett az is. Nevetséges. Már ott tartunk hogy kisebbségekről csak jót vagy semmit? Nem kell ezzel jönni hogy vannak rendes romák meg hasonlók mert én is tudom. Szerencsére ma már nem egy ilyet ismerek de attól még ritka nagy balgaság úgy tenni mintha arányában ugyanannyi és ugyanolyan bűncselekményt követnének el romák mint magyarok. Akik ezt állítják ott nem tudom mi a jó isten van a fejükben és hol éltek eddig.
32-es, de értjük, teljes mértékben😃
Pontosan tudjuk néhányan, hogy mi a cél és hogy miért. Azt is "sejtjük" kik állnak ez mögött.
A cél a magyarság kiirtása.
Ezért tenyésztik a romákat.
Mármint ki akar minket kiírtani, és a "saját" cigányainkat használva hozzá?
A magyar törvények (I Orbán, aki Ostoba Király néven vonul majd be a történelembe) teszik lehetővé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!