Miért ilyen elfogult a média a cigánysággal kapcsolatban?
Előre leszögezném liberális vagyok.
Mostanában kezdett feltűnni, hogy a cigányság által elkövetett bűnök kicsinyítve vannak , vagy el vannak tusolva , vagy a bűnelkövetők fel vannak karolva jogvédő szervezetek által.
Valamint a cigány rasszizmusról kevesebbszer esik szó. Pedig lehet már gyakoribb .
"Még a tolókocsis nőre is rátámadtak"
De persze mi vagyunk a rosszak, akik cigányozunk... érdekes ez a liberhányás logika.
Szibériai bérrabtartás! Lenne itt ajvékolás😃.
Az erőszakos, köztörvényes, többszörös visszaeső bűnözők, a különösen kegyetlen gyilkosok mennének szibériába, a többi, enyhébb bűnöző, meg maradna az itteni börikben. Mindjárt nem lennének túlzsúfolva a börtönök, a pénzt meg így is, úgy is ki kell rájuk adni.
Az egy nagyon szép nap lenne, ha láthatnám a hiradóban, amikor ezek az erőszakos bűnözők, gyilkosok jönnek haza 15-20 év szibériai rabság után megtörve, csendesen, a legkisebb zajra bepisálva.
Letaglózott, hogy páran rasszistának neveztek, közbe csak egy jelenséget neveztem meg, de hát ilyen a demokrácia, érezze úgy, ha gondolja .
Nem vagyok a halálbüntetés híve egyébként.
"közbe"
Nem biztos, hogy lováriul kéne, ha már elvileg az ellenkező álláspontot képviseled... A negyedik osztályból hogy a k***rva életbe engedtek tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!