Miért ilyen elfogult a média a cigánysággal kapcsolatban?
Előre leszögezném liberális vagyok.
Mostanában kezdett feltűnni, hogy a cigányság által elkövetett bűnök kicsinyítve vannak , vagy el vannak tusolva , vagy a bűnelkövetők fel vannak karolva jogvédő szervezetek által.
Valamint a cigány rasszizmusról kevesebbszer esik szó. Pedig lehet már gyakoribb .
És ez már 2010-előtt is így ment.
Nagyon védettek az eu-ban is, persze ha megjelennek ott akkor valamiért gyorsan megutálják őket a nyugat-európaiak.
"12: tegyük fel, hogy egész nap az szólna a médiából, hogy cigánybűnözés, min változtatna ez? Kevesebb lenne a bűnözés ettől?"
Ez igaz, viszont a struccpolitika sem fogja megoldani a problémákat.
Nem tudom, te hol éltél eddig, vagy mit néztél, olvastál eddig, ha most kezdett feltünni? Ez vicces.
Akik ezt a narratívát, ami folyik védik, azok is pontosan tudják, hogy mi az igazság. Nehogy azt higyje valaki, hogy mondjuk az rtl klubbon csinálnak egy ilyen érzékenyítő riportműsort cigányokról, akkor az riporter, szerkesztő nem fél a cigányoktól, vagy nem utálja őket, vagy együtt érez velük, vagy venne a környéken házat. Egy francokat! Azok ugyanúgy utálják, kerülik, lenézik, rettegik őket. Csak ők nem igazán kerülnek kontaktusba velük, mondjuk este/éjjel egyedül a budapesti aluljáróban, mellékutcán, tömeg közlekedésen. A politikusoknak meg szószerint a kenyeret adják a szájukba, de azoknak se sok baja van velük.
Én azt bírom a legjobban, hogy az embereket teljesen vaknak, hülyének nézik. Leadnak egy ilyen hírt, szétcenzúrázva és dörzsölik a markukat, hogy "jól becsaptuk az embereket, eltitkoltuk, hogy cigányok voktak, most majd nem derül ki a származásuk". Számomra ez a végtelen primitívség jele a média részéről. Eleve már a bűncselekmény jellegéből lehet tudni, hogy cigányok voltak az elkövetők. Akik védik őket, azok is tudják, de mégis folytatják a szélmalom harcot. Moldova könyveit érdemes olvasni a témáról, ő még a valóságot írja le és a riportalanyai is.
Leírtam egy tényt és megkérdeztem a miértjét.
Aki megsértődik ezen azt sajnálni tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!