A nyugati médiak pl a cnn nbc sky news stb kinek a tulajdona? Magan társaságok mind vagy valamelyik állami?
Milyen erdekcsoport tulajdona vegulis a mean streem média?
Tudom mindenki zsidózni fog de konkrétan kikrol beszélünk?
Ezek mindegyikéről van wikipédia cikk és ott is vagy a saját oldalukon meg tudod nézni a tulajdonosi hátteret és a szervezeti felépítést.
Ezzel megelőzhetted volna a kretén válaszokat. És ami ennél is nagyobb gond: ha ennyire nem fekszik neked a forráskutatás és hajlandó vagy bármi baromságot elhinni amit egy anoním oldalra leírnak... ugye nem ? :D
Itthon is ez van.
444, HVG, Telex.
Ha valamiről hallgatni kell, akkor hallgat mind.
Ha le kell hozni, hozzák együtt.
Az a legjobb, amikor 3 napos eseményeket hoznak le egyszerre, kb 10 perc eltéréssel.:D
A CNN a Warner Bros Discovery egyik leányvállalata, ez egy nyílt részvénytársaság, nincs többségi tulajdona egyik részvénytulajdonosnak sem.
Az NBC és a Sky News (az ausztrál leányvállalatot leszámítva) a Comcast tulajdona, ugyanaz a sztori mint a CNN-nél, nincs többségi tulajdonosa.
Az egyedüli ilyen nagyobb "hirmagnas", akinek valóban nagy befolyása van rengeteg mainstream médiához tartozó sajtóorgánumba, az Rupert Murdoch, a News Corpon keresztül, hozzá tartozik a Fox News, a Wall Street Journal, és a New York Post is. Finoman szólva mindegyik inkább a konzervatív irányba húz.
Vezetőségi tagokat nézegettem ezeknek a Wikipédián
Hogy tényleg zsidó többség van e ezeknek a cégeknek a vezetésében
1 2 mindenhol volt a vezetosegben
Vagy kurátor, igazgató vagy igazgató helyetes stb de azért nem mindegyik zsidó származású.
Rengeteg van igen bar nem mind .
Amúgy az érdekes aki ilyen magasra jut az nagyobb eséllyel homoszexuális vagy pedofil de miért?
Ok sikeresebbek az életben? Csak ez miatt perverzek lesznek?
De hogy képesek így összefogni ok nem házasodnak más népekel egyaltalan?
Vagy a vallásuk annyira kizarja az idegent hogy nincs asszimiláció?
Azt tudom hogy ők maguk különleges felsőbbrendű népnek tartják maguk az Ószövetségben is le van írva
Mi meg csak a gojok vagyunk
Szóval ahogy mi lennézuk őket ok meg jobban minket
Pedig szerintem a családodtol kapni a sikert nem.nagy siker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!