Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok hogy az emberek...

Mit szóltok hogy az emberek zöme a youtube-on ,ismét Magyarországot méltatja?

Figyelt kérdés

A tegnapi magyar-angol focimeccsen,a gyerekek kifütyülték a térdelő angol játékosokat. A kommentszekciókban általános az elismerés.

[link]

2022. jún. 5. 08:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező, ez ilyenkor úgy szokott lenni, hogy szélsőjobbos oldalak boldogan közzéteszik a videót, hogy jól megadták a négereknek térdeplőknek, és aztán ezekről az oldalakról özönlenek a kommentelők a videó alá.

Szóval ne gondold, hogy ez az átlagember véleménye. Ez a szélsőjobbos kommentelő horda véleménye.

Amúgy a térdeplést én sem helyeslem, hiszen nálunk alig van néger, de ha másik csapat csinálja, akkor nem illendő kifütyülni, csinálják, ha akarják.

2022. jún. 5. 09:00
 2/27 anonim ***** válasza:
33%
Az átlagember nem süllyed odáig hogy egy ilyen náci propaganda videót megnézzen, pláne nem hogy kommenteljen.
2022. jún. 5. 09:04
 3/27 anonim ***** válasza:
73%
Az angol-magyar kapcsán az angolok 98%-a a blm térdeplést szidja,nem a vereségükön búslakodnak.
2022. jún. 5. 09:05
 4/27 anonim ***** válasza:
26%
Senkit se érdekel
2022. jún. 5. 09:12
 5/27 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon releváns demonstráció Magyarországon térdepelni a fekete rabszolgatartás emlékére... Ők tartottak rabszolgákat, és jönnek nekünk fitogtatni az erkölcsi és morális fölényüket a térdepeléssel.
2022. jún. 5. 09:14
 6/27 anonim ***** válasza:
65%
1# Jaja tehát aki nem akar feketéknek térdelni az SZÉLSŐJOBBOS!! :)) Hát mondjuk ki, a pokol legmélyebb bugyrából előmászott gonosz náci, nem?
2022. jún. 5. 09:19
 7/27 anonim ***** válasza:
85%

4

Valakit érdekel,

senkit nem.

2022. jún. 5. 09:20
 8/27 anonim ***** válasza:
72%
Térdepelhetnek is engedelmesen az angolok, importáltak maguknak épp elég feketét. Majd szépen elszaporodnak és ott is mehet a multikulti összecsapás.
2022. jún. 5. 09:21
 9/27 anonim ***** válasza:
58%

6: egyrészt azt írtam, hogy a kommentelők nagy része az, aki szélsőjobbos oldalakról jönnek. Ettől más is gondolhatja hasonlóan, de csak a kommentekből nem lehet általános következtetést leírni.

Másrészt világosan leírtam, hogy én is a térdeplés ellen vagyok, mert nálunk nem volt fekete rabszolgaság, ezért a magyarok ne térdepeljenek, de más ország döntésébe ne szóljanak bele, ha azok térdepelni akarnak, ne fütyüljék ki. Ez bunkóság. Az ő dolguk, ha térdepelnek.

2022. jún. 5. 09:24
 10/27 anonim ***** válasza:
59%

"egyrészt azt írtam, hogy a kommentelők nagy része az, aki szélsőjobbos oldalakról jönnek"

De ezt te honnan veszed? Nem kell ahhoz széljobbernek lenni hogy elítéld ezt a térdeplő marhaságot.

2022. jún. 5. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!