Mit szóltok hogy az emberek zöme a youtube-on ,ismét Magyarországot méltatja?
A tegnapi magyar-angol focimeccsen,a gyerekek kifütyülték a térdelő angol játékosokat. A kommentszekciókban általános az elismerés.
Kérdező, ez ilyenkor úgy szokott lenni, hogy szélsőjobbos oldalak boldogan közzéteszik a videót, hogy jól megadták a négereknek térdeplőknek, és aztán ezekről az oldalakról özönlenek a kommentelők a videó alá.
Szóval ne gondold, hogy ez az átlagember véleménye. Ez a szélsőjobbos kommentelő horda véleménye.
Amúgy a térdeplést én sem helyeslem, hiszen nálunk alig van néger, de ha másik csapat csinálja, akkor nem illendő kifütyülni, csinálják, ha akarják.
6: egyrészt azt írtam, hogy a kommentelők nagy része az, aki szélsőjobbos oldalakról jönnek. Ettől más is gondolhatja hasonlóan, de csak a kommentekből nem lehet általános következtetést leírni.
Másrészt világosan leírtam, hogy én is a térdeplés ellen vagyok, mert nálunk nem volt fekete rabszolgaság, ezért a magyarok ne térdepeljenek, de más ország döntésébe ne szóljanak bele, ha azok térdepelni akarnak, ne fütyüljék ki. Ez bunkóság. Az ő dolguk, ha térdepelnek.
"egyrészt azt írtam, hogy a kommentelők nagy része az, aki szélsőjobbos oldalakról jönnek"
De ezt te honnan veszed? Nem kell ahhoz széljobbernek lenni hogy elítéld ezt a térdeplő marhaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!