Magyarországon mennyi muszlim/muzulmán él, és jelentenek-e veszélyt a többségi társadalomra?
Figyelt kérdés
2022. máj. 31. 16:46
3/10 anonim válasza:
Itt a GYIK-on a Vallás kategóriában eléggé aktivak. Nekem nem szimpatikusak.
4/10 anonim válasza:
Engem egyszer az utcán téríteni akartak a mecset közelében. Udvariasan visszautasítottam, de eléggé erőltették. Amúgy nincs velük bajom, csak semmi keresnivalójuk a kontinensen.
5/10 anonim válasza:
Majd biztos te fogod eldönteni, kinek van keresnivalója a kontinensen. Szerintem te meg húzz vissza az Etelközbe, mit keresel te itt, ki hívott téged ide? Vidd a többi hülye fideszes haverodat is, sokkal élhetőbb lenne ez az ország.
6/10 anonim válasza:
#5: Te is húzz el az arabjaiddal együtt, majd ők kinevelnek a liberalizmusodból! Mindenki nyerne vele.
7/10 Drakula válasza:
40.000-élnek itt.
is csak akkor jelentenek veszélyt ha...
1. ....fejenként megtudnának ölni 243 embert...
2. ...ha akarnának.
DE
1. nem tudnak mert nem kikébzett dzsihadisták.
2. nem akarnak.
8/10 anonim válasza:
Ha csak egy muszlim akar csak egy nem-muszlimot megölni, már az is veszélyes. Pláne, ha te vagy az az egy.
9/10 Drakula válasza:
Én nem akarok meg ölni senkit.
10/10 Drakula válasza:
"Ha csak egy muszlim akar csak egy nem-muszlimot megölni, már az is veszélyes" Ja tényleg veszélyes egy ilyen de nem az egész társadalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!