Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért ilyen buta a legtöbb...

Miért ilyen buta a legtöbb magyar ember?

Figyelt kérdés

Nem veszik észre, hogy Orbán Viktor hülyének néz mindenkit? Háborús vészhelyzet? Egyáltalán minek? Akinek van egy kis esze, az látja, hogy ez is csak azért van,hogy bármilyen rendeletet hozhasson következmények nélkül. A mai napi kijelentése pedig, hogy az apa férfi, az anya nő, a benzin marad 480 szerintem roppant gáz. Az árak az egekben, ahogy az euró is 395 Ft. Mikor jönnek rá a magyar emberek hogy teljesen hülyének nézi őket az Orbán kormány?

Sírni tudnék komolyan, hogy 21 évesként ebben az undorító kormány által vezetett országban kell élnem, ahol a gyűlölet sokkal erősebb a szeretetnél. Nem csak négy évig, hanem sokkal tovább maradnak hatalmon, sajnálom, az ország meg van érve a pusztulásra.

2022. máj. 31. 22:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
44%

Kihisztizted magad? oké!

Amúgy üdv a valóságban! 😁 Ez Orbánia!

2022. máj. 31. 22:27
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Az olcsó farhát mindenért kárpótol.
2022. máj. 31. 22:30
 3/16 anonim ***** válasza:
64%
Kell elned?? Ez nem korea, nyugodtan elmehetsz masik orszagba
2022. máj. 31. 22:32
 4/16 A kérdező kommentje:
Hármas, biztos te is Fidesz fan vagy, erről beszélek, agyhalott. Nem a valós problémát veszed észre, csak ki ragadsz egy mondatot az írásomból.
2022. máj. 31. 22:35
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Te mint érintett azt gondolnám jobban tudod miért buták....
2022. máj. 31. 22:53
 6/16 anonim ***** válasza:
61%
21 éves vagy. Most éled a politikai dackorszakodat. Azt hiszed, okosabb vagy mindenkinél. Én is ilyen voltam 21 évesen. Aztán rájöttem, hogy zöldfülű vagyok még ahhoz, hogy beleszóljak a nagyok dolgába. Szerintem, ne erőltesd! Tájékozódj több forrásból, nézz végig pár száz politikai elemzőműsort és ha már szereztél némi rutint, visszajöhetsz. :)
2022. máj. 31. 23:46
 7/16 anonim ***** válasza:
78%

Mert vakok.

Tapsolnak akármit csinál Orbán.

2022. jún. 1. 00:58
 8/16 anonim ***** válasza:
88%

Egyébként nem teljesen.

Azzal, hgoy halálosan alacsonyan vannak tartva a bérek és a magyarok kb. kétharmada hónapról hónapra él, nem igazán tud elmenni, mivel nincs meg az a kezdő tőkéje, amivel el tudna menni.

Miben téved? Mármint nagyon aranyos, ahogy személyeskedsz, de amit leírt, azt kortól függetlenül bármilyen értelmes ember írhatta volna.

A független elemző műsorok is alátámasztják, amit írt.

2022. jún. 1. 01:06
 9/16 mindentudó99 ***** válasza:
49%
Kérdező miben érint a háborús vészhelyzet téged? Kétharmaduk van így is úgy is bármit tehetnek. Csak így gyorsabban. Talán egy normális ellenzéknek kellene létrejönnie. De látjuk mi van a Jobbik most nullázza le saját magát. 20%-os párt volt.
2022. jún. 1. 05:15
 10/16 anonim ***** válasza:
75%

Az ellenzék minősége nem a támogatottságtól függ. Ha holnap a világ legjobb pártja alakulna meg, ami 4 éven belül már az EU élére ugrana a programjával, akkor se szavaznák meg, mivel a fidesz propagandája azt mondja, hogy rossz.

Az emberek 70%-a TV-ből tájékozódik. Ezzel nem fogsz tudni sok mindent kezdeni.

2022. jún. 1. 05:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!