Miért ilyen buta a legtöbb magyar ember?
Nem veszik észre, hogy Orbán Viktor hülyének néz mindenkit? Háborús vészhelyzet? Egyáltalán minek? Akinek van egy kis esze, az látja, hogy ez is csak azért van,hogy bármilyen rendeletet hozhasson következmények nélkül. A mai napi kijelentése pedig, hogy az apa férfi, az anya nő, a benzin marad 480 szerintem roppant gáz. Az árak az egekben, ahogy az euró is 395 Ft. Mikor jönnek rá a magyar emberek hogy teljesen hülyének nézi őket az Orbán kormány?
Sírni tudnék komolyan, hogy 21 évesként ebben az undorító kormány által vezetett országban kell élnem, ahol a gyűlölet sokkal erősebb a szeretetnél. Nem csak négy évig, hanem sokkal tovább maradnak hatalmon, sajnálom, az ország meg van érve a pusztulásra.
#8: #8: Miféle független elemző műsorok? Egyet mondj! Én 20-22 éve napi szinten követem a politikát, de ez idő alatt még egyet sem találtam, amelyik független lenne. Mind elfogult valamelyik irányban. Most épp az ellenzéki ATV pénteki Ötöse próbálja függetlennek beállítani magát: egy anarchistával, egy ex-jobbikossal, egy melldöngető liberálissal és egy sértődött ex-fideszessel, akit a kizárása óta csak a bosszú motivál. ...de még ők is elismerik a kormány sikereit és többnyire az ellenzéket szidják.
Ami a konkrétumokat illeti:
- Nem csak a kormány vezetett be rendeleti kormányzást, hanem Karácsony Gergely is ugyanezt csinálta Budapesten: egy személyben vezette Budapestet a Covid idején.
- Az apa férfi, az anya nő, a benzinár-sapka pedig marad. Az első kettő egy normális ember számára evidencia, a harmadik pedig a matematika törvényei szerint minden autós számára hatalmas segítség. (Kivéve a kérdezőt, aki ezek szerint szeretne drágábban tankolni - majd ha egyszer lesz kocsija...)
- "Az árak az egekben." Egy mondattal korábban még a benzin hatósági ára miatt nyavalygott. ...és igen: az árak az egekben! Az egész világon ez a tendencia, mivel talán már hallottál róla, hogy épp háború folyik a szomszédban. Franciaországban és Angliában már az élelmiszer-ellátás is akadozik.
Azért, mert megdöbbentően aluliskolázott a társadalom.
Tehát nem csak buta, ganem iskolázatlan is. Dolgoztam a 2000 évek eleji utolsó komolyan vehető népszámláláson.
Lenne hova fejlődni, minden tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!