Van esély arra, hogy magyarország egyszer még egy toleráns, befogadó és biztomnságos országgá váljon?
Pont, hogy befogadóak vagyunk és biztonságosak. Hagyjuk már ezt a túltolt liberális sz@rt.
Ennek az országnak nem ez a krónikus betegsége, hanem az élősködő közpénzen hízlalt kiskirályok hatalmaskodása.
A rossz egészségügy
Rossz utak
Rossz oktatás
Roszz közbiztonság, mivel a rendőrök keze kötve van
...
"toleráns, befogadó és biztonságos ország..."
Mi még egymást is utáljuk nemhogy a külföldieket.
Az ötöslottón nagyobb esélyed van.
Szerintem pont magyarok relatív toleránsak és befogadóak. Biztonságnál meg miről beszélünk? Alapvetően aki akar meg tud élni, nyugodtan mehetsz le az utcára.
Nyilván egyik oldalról egymást is utáljuk. Másik oldalról meg csak ugyanannyira utáljuk a külföldit mint a magyart.
A képmutató nyugaton például a legtöbb országban sokkal kirekesztőbbek. Tőlünk keletre meg teljesen más kultúra van, ha nem olyan vagy mint ők, meg is ölnek.
Kihagytad a sokszínűt, pedig az is menő szó manapság.
Nem tudom, pontosan mit értesz ezek alatt, de az ilyen lózungoknál sokkal nagyobb problémák is vannak. Csak hogy néhányat említsek:
- Cigányság leszakadása és borzalmas körülmények között nevelkedő gyerekek a keleti országrészben.
- Alkoholizmus
- Egészségügy
- Oktatás
- Mindent átszövő korrupció és mutyi (én most pont ebbeb vagyok érintett, úgyhogy ez zavar a leginkább)
Amíg gyerekek éheznek, mert a szúleik eldrogozzák a segélyt, a nagyanyámnak egy koszos, csótányos kórházban kell meghalnia, a gyerekemet meg nem veszik fel gimnáziumba, mert a helyi fideszes haverok gyerekeinek kell a hely, addig magasról nem érdekel a sokszínűség meg a többi baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!