Ha a jelenlegi ellenzék kormányra kerül Magyarország is befogadó ország lesz?
A migránsnak tökmindegy, ki ad neki lakást, ruhát, kaját meg gavalléros havi segélyt, dolgozni úgysem fog egyik sem és ezt már kint is sokallják, azért akarják a fanatikusabbakat ránk sózni, kb. azokat, akik szélsőséges iszlamisták, így terroristagyanúba esnek.
Persze, hogy egyből lebontanák a kerítést a magyar ellenzékiek és akkor dögivel lennének menekültek, mert az osztrákok meg viszont felhúznák, így a zömük rajtunk ragadna, akiket aztán ki sem lehetne toloncolni, mert az tilos.
Most is befogadó ország te barom, csak ki kéne tenned a lábad Alsómacsalándról.
Nézz fel Budapestre, annyi a néger, kínai, arab, török, kurd mint bármelyik európai nagyvárosban.
Vagy nézz el Debrecenbe, ott talán még durvább a helyzet. Ahol én voltam, ott TÖBB csokit láttam mint nem csokit.
Afelől semmi kétséged ne legyen, hogy most nem vagyunk bevándorló befogadó ország. Csak a falusi tajparasztokkal akarja elhitetni ezt Orbán, mert az a szavazótábora.
Amúgy külföldön, Nyugat-Európában is ez van, hogy a falvakban egy darab bevándorló sincsen, csak a nagyvárosokban. Tehát teljesen egy kutya.
6os, az arány és a legalitás a lényeg. Ha megtud élni és segít építeni, hajrá, jöjjön.
Ingyen akar ingatlant és tartsuk el? Magam kergetem ki a kenyérvágó késsel.
"Nézz fel Budapestre, annyi a néger, kínai, arab, török, kurd mint bármelyik európai nagyvárosban."
Annál azért több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!