Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A balosok miért nem büszkék...

A balosok miért nem büszkék nemzeti identitásukra?

Figyelt kérdés

Jópár olyan momentum akad a történelemben amiben bizony egyediek vagyunk,példaképp itt van pár:

-A Magyar Királyság Európa egyik első elismert, nyugati-keresztény királyságai közé tartozott.A francia és német-római után a 3. megelőzve a briteket is.

-Európa 2. elismert állami törvénykönyvét az aranybullát(1222) csak az angolszász magna carta libertatum előzi meg (1215).

-Az Árpád-ház a kor összes releváns dinasztiájában jelen volt,skóciától bizáncig.Illetve a középkorban a legtöbb szentet adták Európának továbbá Szent István az egyetlen európai uralkodó akit az Orthodoxia is szentként tart.

Mindenféle sovinizmus nélkül,egy Románia vagy Ukrajna korai történelme hol van ehez mérten?

2022. máj. 18. 17:05
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%
#9: Folyamatosan azt hangoztatják, hogy itt milyen rossz, itt diktatúra van, itt üldözik a melegeket, üldözik a kisebbségeket, közben pedig, ha figyelmen kívül hagyod, amit ezek a médiumok harsognak, és átgondolod, akkor rájössz, hogy semmivel se rosszabb a te életed, mint a Fidesz előtt. Sok szempontból inkább jobb.
2022. máj. 18. 17:28
 12/31 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként meg szerintem az se normális ami nálunk van😅
2022. máj. 18. 17:29
 13/31 anonim ***** válasza:
0%
#10: Ha te nem olvasol/nézel ellenzéki médiát, akkor az ismerőseid. Átmossák az agyukat, te pedig már tőlük kapod meg ezt a világmagyarázatot, hogy itt milyen rossz.
2022. máj. 18. 17:30
 14/31 anonim ***** válasza:
95%

13#

Csak látom és tudom hogy a család tagjaim jobban élnek ott mint itt. Nem mosták át az agyunkat, tapasztalatból beszélek. Nem kell megkapnom a magyarázatot, elég látnom és ismernem őket. Azt meg ki kérem magamnak hogy a családom hülyeségekkel beszél rá e döntésre. Minek maradnék? Ismerőseim se néznek. Kiszűröm azokat az embereket akik politizálnak. Nem gondoltál még bele hogy esetleg a te agyad mosták át? Nem te vagy az aki pontosan ugyanazokat szajkózza amit a kormány állít? Nem te vagy az aki megrögzülve nem fogadja el jelenleg ha valaki (én) máshogy gondolkodik?

2022. máj. 18. 17:35
 15/31 anonim ***** válasza:
11%
#14: Figyelj, ha ott jobb az életszínvonal, és amiatt mész ki, megértem. De akkor ne azzal gyere, hogy a Fidesz miatt mész ki, vagy mert itt diktatúr van, mert ez nem igaz. Ahogy az se, hogy a Fidesz nélkül jobban élnénk. Remélem, te nem vetted be az ellenzék ígérgetéseit, amit soha nem tudtak volna teljesíteni.
2022. máj. 18. 17:39
 16/31 A kérdező kommentje:

10 Azért szeretném felhívni a figyelmed egy furcsa anomáliára.

Hogy lehet az hogy a yt-n akármilyen baloldali értékrendű orgánum cikkezéseit látom hazánkról,negatív kontextusban,az a komentszekcióban szinte csak pozitív interpretációval nyilvánul meg.

Csak példaképp, Deutsche welle,lmbtq törvény:

[link]

-Egy dolgot biztosan kijelenthetjünk hogy nem ismerik úgy a fideszt ahogy mi,ebből csak az következhet hogy azért szimpatikus nekik a kormányunk mert ellenpólus a nyugati devianciáknak szemben.Nyugodtan nézz meg több médiumot is és teszteld le a leírtakat.

2022. máj. 18. 17:39
 17/31 anonim ***** válasza:
88%

15#

Nem vettem be az ellenzék hazugságait se. Egyébként meg azért megyek amiért akarok. Természetesen megvan a magam negatív véleménye a Fideszről is. De szerintem felesleges lenne ezt most itt kifejteni mert úgy se értenél egyet, ne is feszekedjünk. Legfőképp azért akarok kimenni mert kifejezetten nem érzem magam jól itthon. A kormány nem feltétlen nyomja el a véleményem, mert ki írhatom akárhova, de ha megteszem kapásból 20-an letámadnak hogy hazaáruló vagyok. Olyan érzés mintha a magyar társadalom kivetne, ráadásul nincs egy olyan politikai erő se az országban amiről azt érezném hogy engem képviselne.

2022. máj. 18. 17:47
 18/31 anonim ***** válasza:
3%
#16: Igen, ez is igaz. Nyugaton is annyira utálják az LMBTQ-nyomulását, hogy a Fidesz politikája felüdülés nekik. Csak hát a balliberális elit ezt nem hangoztatja.
2022. máj. 18. 17:51
 19/31 anonim ***** válasza:
6%
Mert be vannak lipsulva.
2022. máj. 18. 17:52
 20/31 anonim ***** válasza:
87%

Kedves kérdező!

Én nem cáfoltam meg a többség véleményét. Csak nem értek vele egyet. Pl. elismerem a Fidesz győzelmét is, nem kételkedem a magyarok döntésében. De nem tetszik. Persze a másik se tetszett volna. Összességében kiábrándultam a népből. Régen nagyon jobbos voltam, öszintén még rasszista és homofób is. De ma már nagyon szégyenlem ezt. És nem győzöm hangsúlyozni hogy NEM támogatom az ellenzéket se. Nem is jó az hogy balosnak mondtam magam. Inkább azt mondanám hogy vannak olyan elemek náluk amivel egyet értek. Rossz látnom azt teljesen kívül állóként hogy Magyarország jelenleg ketté van szakadva ideológiailag. Egy mértékig normális lenne, de valljuk be, nálunk a gyűlölet alap jelenség. És mindegy hogy ellenzéki vagy fideszes

2022. máj. 18. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!