Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A balosok miért nem büszkék...

A balosok miért nem büszkék nemzeti identitásukra?

Figyelt kérdés

Jópár olyan momentum akad a történelemben amiben bizony egyediek vagyunk,példaképp itt van pár:

-A Magyar Királyság Európa egyik első elismert, nyugati-keresztény királyságai közé tartozott.A francia és német-római után a 3. megelőzve a briteket is.

-Európa 2. elismert állami törvénykönyvét az aranybullát(1222) csak az angolszász magna carta libertatum előzi meg (1215).

-Az Árpád-ház a kor összes releváns dinasztiájában jelen volt,skóciától bizáncig.Illetve a középkorban a legtöbb szentet adták Európának továbbá Szent István az egyetlen európai uralkodó akit az Orthodoxia is szentként tart.

Mindenféle sovinizmus nélkül,egy Románia vagy Ukrajna korai történelme hol van ehez mérten?

2022. máj. 18. 17:05
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
5%
Mert bizonyos körök elhitették velük, hogy a hazaszeret bűn.
2022. máj. 18. 17:09
 2/31 anonim ***** válasza:
7%
Őket ez nem érdekli, az a fontos számukra, hogy legyen pia meg fű.
2022. máj. 18. 17:09
 3/31 anonim ***** válasza:
91%

A jobbosok miért hiszik azt, hogy a fidesz szeretete egyenlő büszkének lenni a nemzeti identitásukra?

Holott ugyan úgy, ha nem méginkább kiárusítják a külföldi nagytőkének az országot mint a balos kormányok?

2022. máj. 18. 17:15
 4/31 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, miért hazudsz?
2022. máj. 18. 17:17
 5/31 A kérdező kommentje:
4 Melyik részt akarod megcáfolni?
2022. máj. 18. 17:20
 6/31 anonim ***** válasza:
77%
Talán azért mert a jobbosok szerint mi balosok nem vagyunk büszkék a nemzeti identitásunkra😅. Őszinten büszke vagyok azokra amiket itt leírtál attól hogy balos vagyok, meg sok másra is. De ma már csak az lehet magyar aki fideszes és jobb oldali. A 21. században azt jelenti magyarnak lenni hogy utáljuk aki baloldali, homofóbok, iszlamofóbok vagyunk, rasszisták stb. Ha ezt jelenti magyarnak lenni akkor köszönöm nem kérek belőle...a nemzet jelenleg kiveti magából az olyan gondolkodásúakat mint én...akkor miért kellene kiállnom ezért a nemzetért? Magyarország rég elveszett, általunk. Nem fogom akadályozni ezt, mert azt gondolom hogy a választásokból is jól láthatjuk mit akar a magyarok zöme. Kb. még pár évet maradok és a tervek szerint elhagyom az országot és abba a közegbe tervezek lenni akik úgy gondolkodnak mint én. Ha nem kellek ennek a nemzetnek azt hiszem nincs maradásom😅 ez a szomorú helyzet (számomra)
2022. máj. 18. 17:21
 7/31 anonim ***** válasza:
23%
#6: Fölhergelt sikeresen az ellenzéki média. Pedig nem tűnsz rossz arcnak. Kár.
2022. máj. 18. 17:22
 8/31 A kérdező kommentje:
7 Bennem is ez fogalmazódott meg,bár kétlem hogy meglehetne változtatni a véleményét.Mindenesetre ami jelenleg nyugaton megy az minden csak nem normális.
2022. máj. 18. 17:24
 9/31 anonim ***** válasza:
83%

Az ellenzéki médiának az érdeke, hogy a szavazóik elhagyják az országot? Ezzel pont, hogy bebetonozzák a fideszt.

Meséljen még professzor úr, mert tanulnának a balos szavazók!

2022. máj. 18. 17:26
 10/31 anonim ***** válasza:
96%
Kedves 7-es és kérdező...nem hiszek az ellenzékben sem...nem voltam szavazni és nem nézem se a Fidesz se az ellenzék médiáját😅. Egyiket se találom különbnek. Nekem meg mindegy hogy jobb oldali vagy baloldali lop, csal, hazudik. Az meg hogy mi van Nyugaton majd meglátom. Maradjunk annyiban hogy nem hiában él más országban a családom és ismerőseim zöme.
2022. máj. 18. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!