Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért terjesztik ezen az...

Miért terjesztik ezen az oldalon rengetegen hogy Nyugaton nincs jobb életszínvonal mint itthon? Létezik ember akit ezt amúgy elhiszi?

Figyelt kérdés

Én magam is éltem kinn pár évet Ausztriában és sokkal jobb az életszínvonal mint itthon. Én honvágy miatt jöttem haza, de hogy kinn ne lenne jobb élni....

F/31

2022. máj. 13. 20:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Én nem látom, hogy terjesztené bárki is, ironikusan szokták írni páran.
2022. máj. 13. 20:47
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem terjeszti senki.
2022. máj. 13. 20:47
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
Fideszesek szokták mondani, hogy elhitessék magukkal, hogy ez a kormány a legjobb a világon.
2022. máj. 13. 20:52
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
Még egy Fideszestől sem halottam.
2022. máj. 13. 20:54
 5/19 anonim ***** válasza:
13%
Ez relatív,az életszínvonal biztosan jobb,de hogy a környezet is egy mondjuk 80%-ban migránsok álltal lakott kerületben valamelyik nyugati fővárosban az kérdéses.
2022. máj. 13. 20:55
 6/19 árokpart ***** válasza:
31%
Ezt soha senki nem mondta még a kormány is elismerte többször is, hogy a nyugati bérekkel nem tudunk versenyezni.
2022. máj. 13. 20:55
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
5: egy ilyen környezetet hasonlíts össze nálunk egy olyan környékkel, ahol sok a cigány. Bp-n is egyre többen vannak.
2022. máj. 13. 20:57
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Kásler a kormány részéről ilyesmit vizionált:

Kásler Miklós szerint ezrével jönnek vissza az egészségügyi dolgozók

[link]

2022. máj. 13. 20:58
 9/19 anonim ***** válasza:
2022. máj. 13. 21:06
 10/19 anonim ***** válasza:
45%
Ismerősöm kint dolgozik Németországban már évek óta. Azt mondta, hogy nem könnyebb az élet ott sem, venniük kellett egy fatüzelésű kályhát mert nem tudták fizetni a gázt. Azt mondta, hogy jobb az életszínvonal, mert nem kerülnek többe a termékek, de sokkal jobb a fizetés, szóval több cuccot tud venni egy hónap alatt, mint itthon. Viszont sok minden nagyon drága, ami elviszi a pénzt, azt hiszem, hogy az ingatlanokat és a szolgáltatásokat említette. Mondott még sok érdekes dolgot, de már nem emlékszem miket.
2022. máj. 13. 23:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!