Adolf Hitler milyen nyelv (ek) en beszélt még a németen kívül, ha beszélt egyáltalán?
"Műveletlen tanulatlan és ostoba ember volt."
mint te
Ha olyan műveletlen és tanulatlan ember lett volna, az nem őt, hanem Németországot minősíti, hogy ilyen "tanulatlan" ember a vezetője lehet. (Ez sokkal inkább Magyarországra igaz, mi nem vagyunk képesek megfelelő vezetőket választani.)
Amúgy meg nem a diploma teszi az embert, főleg nem a mai diploma... Az élet tanítja az embert nem az egyetem, fogjátok már föl!!!
(de igen, van diplomám, ezért látom a különbséget!)
hitler minden volt csak nem buta és müveletlen.. alapvetően elitélem amit tett (holokauszt, stb. ) viszont azért mint vezető el kell ismerni hogy jó volt.. hiába nem volt diplomája..
de azé nem kell átesni a ló tuloldalára hogy jézussal egy szinten emlitsük..
Ez a válasz 56%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:16
"Ha olyan műveletlen és tanulatlan ember lett volna, az nem őt, hanem Németországot minősíti, hogy ilyen "tanulatlan" ember a vezetője lehet. (Ez sokkal inkább Magyarországra igaz, mi nem vagyunk képesek megfelelő vezetőket választani.)"
Hat en nem tudom de talan Nemetorszagot minositi a teny, hogy milyen allapotba kerul az orszaguk szeretet vezetejuk munkajanak vegzete utan? Lett 2 Nemetorszag az egyik szovjet ellenorzes alatt csaladok evtizedekig nem talalkozhattak nem tarthattak kapcsolatot stb. Nem beszelve, hogy mekkora jovatetelt kellet es mind a mai napig kell fizetniuk! Ha hitler anyira tanult es intelligens lett volna akkor tudta volna mi a teendoje amikor megindultak a szovjet tankok Nemetorszag fele akkor is megtortent volna, hogy 2 Nemetorszag meg jovatetel stb. de tobb millio nemetet megmenthetett volna koztuk rengeteg gyereket akiket a bevonulo oroszok ellen kuldott! Mar ne haragudj de egy muvelt vezeto ennyi szenvedest nem okoz a nepenek!
"Amúgy meg nem a diploma teszi az embert, főleg nem a mai diploma... Az élet tanítja az embert nem az egyetem, fogjátok már föl!!!
(de igen, van diplomám, ezért látom a különbséget!)"
Hat mar hogyne szamitana a diploma? Egyreszt ad egy alapmuveltseget, masreszt (ha nem csak tombolan nyerted) a mindenapi eletben is fel tudod hasznalni a tudast amit ott szereztel. Persze sokat szamit amit az eletben tanulsz vagy tapasztalsz de a diploma ehhez csak hozzatesz es igen a diplomasok adjak az erteliseget lehet szapulni a diplomasokat, hogy sik hulyek bla bla de ettol meg ok lesznek barmilyen kerdesben 1-2 (mondjuk szakmunkas szakmai) kiveteltol eltekintve az okosabbak.
bumbi02 válasza:
hitler minden volt csak nem buta és müveletlen.. alapvetően elitélem amit tett (holokauszt, stb. ) viszont azért mint vezető el kell ismerni hogy jó volt.. hiába nem volt diplomája..
de azé nem kell átesni a ló tuloldalára hogy jézussal egy szinten emlitsük..
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 36%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:31
Hat errol kerdezz meg egy II. VH-t es orosz bevonulast megelt meg elo Nemet embert lehet maskepp fog errol velekedni!
Amugy meg ezen lehet vitatkozni de a Nemet nep soha nem valszatotta vezetonek vagy fhurernek hitlert az hogy megkapaintotta eroszakosan a hatalmat es betiltott minden partot meg nem tette legitim vezetonek ezt az aberralt idiotat!
Amugy meg ezen lehet vitatkozni de a Nemet nep soha nem valszatotta vezetonek vagy fhurernek hitlert az hogy megkapaintotta eroszakosan a hatalmat es betiltott minden partot meg nem tette legitim vezetonek ezt az aberralt idiotat!
ahhoz hogy valaki odáig eljusson, valamit tennie is kell.. egy alapvetően buta ember, soha az életben még a közelébe se kerül a vezetöségnek (még egy cég vezetőségének a közelébe se, nem hogy egy országéba).. én sem szeretem hitlert, aki olvassa a kommenteimet látja, h nem vagyok ilyen beállitottságu, de azért hogy vki egy ország élére küzdje fel magát, akár eröszakkal, és cselekkel, ahhoz kell ész is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!