Melyik nyelv a leghasznosabb egy nagyobb cégnél az angolon és a németen kívül?
Figyelt kérdés
Mivel tudnám növelni az esélyemet? Hallottam, hogy az "egzotikus" nyelveket kevesen beszélik, ezért érdemes pl. japánt, hollandot, norvégot tanulni. De ezekre hol van szükség?2011. febr. 10. 17:05
1/4 anonim válasza:
Gazdasagi eletben a spanyol es a kinai fog sokat szamitani. A spanyolt mar most is sok helyen latni, azt szerintem erdemes tanulni.
2/4 anonim válasza:
ráadásul a spanyol nem is nehéz!
a kínaira nem biztos, hogy megéri időt pocsékolni :/
3/4 anonim válasza:
Jah, mert a kínaiak úgyis megtanulnak valamilyen szinten magyarul, ha már itt vannak.
"Szijá, okéoké, egykét szecsuáni rendel" - mind ismerjük ezt... és nekik ez pont elég is ahhoz, amit csinálnak. Ha nagyon nem megy neki a mádzsár, akkor megmutatja számológépen az összeget.
4/4 anonim válasza:
Spanyol és francia hasznosak szerintem. A norvégok mind beszélnek angolul, japánra, kínaira szerintem sem érdemes időt "pazarolni". De mondjuk ha az érdekel, akkor miért ne? Az is lehet hasznos később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!