Adolf Hitler milyen nyelv (ek) en beszélt még a németen kívül, ha beszélt egyáltalán?
Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 21:46
11/28 anonim válasza:
"Németországban szebben beszélik a németnyelvet,míg ausztriában elharapják és hadarnak... "
Hát, hm... Érdemes lenne meghallgatnod egy (németországi) svábot, egy frízt, vagy egy szászt is :)
12/28 anonim válasza:
Ilyen alapon a palóc is külön nyelv. :-D
13/28 anonim válasza:
"A nyelv egy nyelvjárás hadsereggel és tengerészettel"
14/28 anonim válasza:
Héberül és Jiddisül!
Csak megbukott belőlük.
15/28 anonim válasza:
Műveletlen tanulatlan és ostoba ember volt.
16/28 anonim válasza:
"de ennek ellenére egy rendkívül okos ember volt"
Az látszott amikor épeszű ember tudta hogy vereséget szenvedett ő meg tizenkétéves gyrekeket küldött frontra.
17/28 anonim válasza:
Németen kívül nem beszélt semmilyen nyelvet. Műveletlen, iskolát félbehagyott, alapvetően egyszerű ember volt, csak kiváló retorikai képességei voltak. Ezért lett az, aki.
18/28 anonim válasza:
Azzal, hogy azt írtam hogy sok a különbség a két osztrákban beszélt nyelv között, nem mondtam azt, hogy különböző.
19/28 anonim válasza:
Tudtommal nem szinkronizaljak egymas filmjeit es a nemet mint nylevtan mindket helyen ugyanaz :) Tajszolas meg mindenhol van. Egyebkent hitler szerintem a nemetet se beszelte tokeletesen es valoszinuleg helyesen irni se tudott meg is hol szerezte volna az ismereteit az utcan vagy a kocsmaba?
20/28 anonim válasza:
Hitler nagyon okos volt, és tehetséges festő, máig megvannak a festményei. Irodalmi (és béke) Nobel-díjat is kaphatott volna, ha a jó oldal győz a háborúban. Minden idők legnagyobb embere Jézus mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!