Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem lép fel a társadalom...

Miért nem lép fel a társadalom a túlfizetett és túlértékelt szakmákkal szemben?

Figyelt kérdés
Ott vannak például a villamosmérnökök, akiknek a többsége alig csinál valamit, csak veszi fel a hatalmas fizetését. A társadalomnak mindössze egy hónapig kellene kibírnia elektronikus eszközök vásárlása nélkül, hogy kicsit megroppanjon a villamosmérnök szakma.
2022. máj. 2. 22:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
Talán mert ők is adják alájuk a lovat a "Nem kérek számlát" és tsi.-val.
2022. máj. 2. 23:32
 12/25 A kérdező kommentje:

Te szerintem azt se tudod mit csinál egy villamosmérnök, csak tippelgetsz, hogy milliós felelősség van a hátán.

Akkor elmondom neked, hogy egy átlag villamosmérnök azon dolgozik, hogy zöld vagy kék led legyen a mosógépben.

2022. máj. 3. 00:05
 13/25 A kérdező kommentje:

Igen, ez egy jó válasz végre.

2022. máj. 3. 00:07
 14/25 anonim ***** válasza:
85%
Figyelj, én most szó szerint itt ülök a műszaki tervezés beadandóm felett gépészmérnök hallgatóként, ha gondolod átküldöm és megcsinálhatod helyettem hogy lásd mi az a "semmi" amit csinál egy mérnök...
2022. máj. 3. 00:59
 15/25 anonim ***** válasza:
77%
#10es vagyok. Én gépészmérnökként végeztem, a kollégáim között villamos mérnök is van. Egy multihoz járok be minden nap egy gyárba, talán van egy kis fogalmam arról mit csinál egy villamos mérnök :D Ellenben te, aki egyetemet csak kívülről látott, azt gondolod, hogy zöld vagy kék led... Hát sajnos nem lehet mindenki ilyen tökéletes mint te. xD De megértem a kisebbségi komplexusaidat, nem lehet egyszerű melósként kevesebbet keresni mint egy angolul is jól beszélő villamos mérnök. Gondolom a suli alatt is azt gondoltad amig piáltál meg csajoztál, hogy "majd lesz valahogy" és sz*rtál a világba, mert neked ne magyarázzon senki. És most egy életre megfordult minden. Hát így jártál xD
2022. máj. 3. 01:18
 16/25 LazyJones ***** válasza:
80%
Valahogy annyira jellemző hozzáállás. Amikor nem az a baj, hogy az orvos, a tanár, a gyári munkás, akárki botrányosan keveset keres, hanem az, hogy a villamosmérnök sokat...
2022. máj. 3. 06:26
 17/25 mindentudó99 ***** válasza:
65%
Én a postásokat nem szeretem. Felléphetne ellenük a társadalom. Állandóan hordják a csekkeket. Gonosz emberek.
2022. máj. 3. 07:00
 18/25 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, először arra válaszolj, hogy melyik egyetemi képzést nem szüntetnéd be?
2022. máj. 3. 07:01
 19/25 A kérdező kommentje:

Egyrészt szót se ejtettem gépészmérnökökről. Fogalmam sincs mit csinálnak, és pláne nincs fogalmam, hogy mennyit keresnek. Villamosmérnökökről beszéltem, akikről tudom, hogy nem csinálnak semmit, és sokat keresnek (akkor is, ha 15-ös ennek az ellenkezőjét próbálja híresztelni a saját egzisztenciájának védelmében).

Másrészt meg attól, hogy az egyetem nehéz, a munka nem lesz az.

2022. máj. 3. 07:46
 20/25 A kérdező kommentje:
Nyilván azt gondoljátok, hogy nem jártam egyetemre, és azt gondoljátok el lehet hitetni velem mekkora de nagy munka elvégezni egy egyetemet. Hát ez nem jött össze, sőt saját magatokat teszitek nevetségessé, hogy az egyetemi beadandókkal próbáljátok alátámasztani, hogy milyen nehéz munkátok lesz.
2022. máj. 3. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!