Leginkább mi miatt szenvedett ekkora vereséget az összefogás?
Nem szeretem szidni a magyarokat, de ebben az esetben azt kell tennem. Ha megnézitek a történelmünket, mindenhol a széthúzás miatt vesztettünk rajta. Nekem még csak történelemkönyv sem kell, hogy ezt lássam. 40 éve az ország TSz-eit jártam, az állattenyésztés, és növénytermesztés egymásba fésülése volt (lett volna) a feladatom. Ugyanis ugyanannak a TSz-nek az ágazatai egymással versengtek, ahelyett, hogy ugyanarra húzták volna a szekeret. A malom pénzért adta a korpát, a sertéságazat pénzt kért a trágyáért, stb. Őrület! A tehenészet inkább a folyóba engedte a savót és fizette a terhelés bírságot, minthogy a sertéságazatnak adta volna. És rojtosra pofázhattam a számat, szerintük ez így volt jól.
Most is ez volt. Hiába hívták Összefogásnak, csak a nevében volt az.
Mert csak mocskolódtak, hogy sötétben tartott gombák vannak az országban és a nők sem tudnak még egy keresztrejtvényt sem megfejteni és hogy fogatlanok élnek az országban.
Könyörgöm. Ezzel a világon egyetlen ép eszű ember sem kampányol, ez egy vicc. Ez a kampányolás olyan volt, mintha egy sárga házból kiengedtünk volna egy bolond félnótás embereket.
Ja és ezek miatt nem lett az ellenzék megszavazva még, mert ne haragudjatok ez egy parádé, amiket mondanak közben, miközben a földön fetrengenek és senki nem inzultálja őket közben:
https://www.youtube.com/watch?v=Kt5oQW2yfyc&ab_channel=M1-H%..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!