Mit szóltok MZP nyilatkozatához? Én sajnálom őt, ő tényleg mindent beleadott ebbe a kampányba, járta az országot, de a pártok nem álltak mögé teljes mellszélességgel, most meg Jakab és Gyurcsány is őt teszi meg bűnbaknak, korrekt ez?
2022. ápr. 4. 19:23
1/5 anonim válasza:
52 perces a videó, bocs de biztos hogy nem fogok az életemből ennyi időt elpazarolni, hogy végig nézzem.
2/5 mindentudó99 válasza:
Mivel ő a felelős ezért igen
3/5 anonim válasza:
Hát ő volt a fő kampánymester, és lássuk be, nagyon rosszul csinálta...
4/5 anonim válasza:
Szerencsétlennek nem is súgott senki, - egyedül vitte ilyen sokra! :DDD
Én őszintén gratulálok neki azért, mert lényegében ő nyerte meg a választást - másoknak! Tényleg embert feletti teljesítményt nyújtott, - csak nem szellemi vonalon! :DDD
5/5 Kései Sirató válasza:
Én úgy hallottam, hogy a Fidesz lefizette, hogy mondjon hülyeségeket, hogy háborúzni akar.. így aztán könnyen nyerhetett OV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!