Miért MZP-t teszik meg bűnbaknak?
Figyelt kérdés
Szerintem a pártok nem álltak mögé rendesen és ez látszik is, hogy a Jakab "zsidó" Péter és a Gyurcsótány "elkúrtuk" Ferenc el is húzott az eredményváróról és MZP-t tették felelőssé ezért. Jobbik ezzel végképp leírta magát, pedig 4 éve rájuk voksoltam, de ezek soha többé ne jutnak be az is fix.2022. ápr. 4. 11:48
1/8 anonim válasza:
Ez várható volt.Egy ilyen sok felé húzó, sok érdekű koalíció alapból halálra van ítélve.Lehetetlen így eredményt elérni.Sajnos, azt is ki kell mondani, hogy Márki sem egy politikus alkat.A pártok nyilván a kisebb ellenállás fele mennek el és Márkit marják, a saját fennmaradásuk érdekében.Úgy egyébként én eddig is megmondtam, hogy ez lesz belőle, eddig is utálta a koalíció Márkit, meg egymást is utálták, lenézték a koalíció pártjai.
2/8 anonim válasza:
Mert ez könnyebb, mint vállalni azt, hogy visszavonul Gyurcsány a politikától. Soha nem lesznek megválasztva, amíg ő ott van. A fidesz erre építi mindig az egész "kampányt". Az embereknek meg ez elég.
Nem az értelmiségi réteget kell megfogni, hanem az egyszerűeket. Nem létező szavazókkal nem lehet választást nyerni.
3/8 anonim válasza:
Mert MZP a Fidesz embere, de a sok agymosott még a nyilvánvaló elétárt információt se hiszi el :D
4/8 anonim válasza:
Egyrészt mert lusták intellektuális munkát belefektetni, hogy a saját hibáikat és gyengeségüket feltárják, másrészt mzp tényleg béna. ilyen személyi adottságokkal nem lehet nyerni, csak 4 sokkal bénább jelölt ellen (ld. előválasztás).
5/8 anonim válasza:
Nem bűnbak, csak a vidéki suttyók meggyőzésére nem alkalmas. Ahhoz valami kövér cigó kell. :D
6/8 Dzsonszi válasza:
Amúgy mi Fideszesek hónapok óta azt írjuk, ami meg történt, és a sok ellenzéki lepontozáson kívül max annyit írt, hogy birkák vagyunk, agymosottak Fidesznyalonc stb.
Pontosan megmondtuk, hogy attól mert összefog a náci a komcsival nem fog összeadódni a szavazatuk, hanem lemorzsolódik, és ahelyett, hogy magukba néznének, MZP-n fogják elverni a balhét.
7/8 anonim válasza:
#5 Az azért érdekes, hogy még Budapesten is vitt olyan körzeteket a Fidesz, ahol egyértelmű ellenzéki fölénnyel számoltak.Sőt, úgy tűnik nagyobbat ment a Fidesz, mint eddig bármikor.
8/8 anonim válasza:
#6 Én Mi Hazánkos vagyok, de ugyanezt mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!