Leginkább mi miatt szenvedett ekkora vereséget az összefogás?
"Az arrogáns lenéző mentalitás miatt..Itt is azonnal lepontozták a nekik nem tetsző válaszokat..Mi meg megadtuk nekik a választ vasárnap.."
Jajj, tündérbogárkám, hát a megafonos, kormánypropagandista uszítást viselje el az ellenoldal, de a kis lelked nem bírja ki a vidékizést? Miközben pontosan olyan szolgai, jobbágyi, gyomorvezérelt módon szavaztatok, ahogy innen Budapestről szánakozva előre megmondtuk, hogy fogtok? Tényleg nem a krumplira szavaztatok, hiszen Makón inkább disznótorost osztogattak a buszoztatott romáknak, ebben igazat adok neked :DDD
Mindegy, hogy kik vannak a baloldalon, amíg Fletó is ott van, addig tuti bukó, csak nem akarjátok elhinni. Aki egyszer elkúrta, az legközelebb is el fogja, ezért nem szabad odaengedni, se a családját vagy a haverjait. Még egymással sem tudnak megegyezni, nem hogy egy országot vezetni, kész röhej az egész. Megmondtuk előre, de nem hittétek el. Hát most meg gyönyörűen látszik az eredményeken minden.
Én is budapesti diplomás fidesz szavazó vagyok, igaz nem itt születtem, csak itt élek már a családdal, és magunkon érezzük, hogy sokkal jobban élünk a családtámogató intézkedéseknek hála.
"Én is budapesti diplomás fidesz szavazó vagyok, igaz nem itt születtem, csak itt élek már a családdal, és magunkon érezzük, hogy sokkal jobban élünk a családtámogató intézkedéseknek hála."
Könyvtáros vagy HR szakon diplomáztál, hogy a 2008-as világgazdasági válságért Gyurcsányt hibáztatod, a 10-12 éve tartó globális konvergenciát viszont a Fidesz eredményének tartod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!