Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » 🟢 MI HAZÁNK-os szavazók !...

🟢 MI HAZÁNK-os szavazók ! Hány évesek vagytok ?!

Figyelt kérdés

2022. ápr. 2. 02:20
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
23%

"túl boomer vagy"

Akkor úgy kell nektek, hogy csak annyi százalékot értek majd el, amennyit!

2022. ápr. 2. 15:30
 12/41 anonim ***** válasza:
93%
Mivel felvidéki vagyok, így csak szavaznék. 27 éves vagyok. Sok sikert magyarok. ❤️🤍💚
2022. ápr. 2. 17:31
 13/41 A kérdező kommentje:

#12.) 😞 Nem értelek ❤️testvérem💚... (mit jelentsen ez amit írtál...)

Te Kárpát-Medencei Magyar vagy, úgy ahogy én is ! ❤️🤍💚

("nem értem ezt a "FELVIDÉKI" megnevezést vagy megkülönböztetést...)

2022. ápr. 2. 17:41
 14/41 anonim ***** válasza:
92%
Kettő embert ismerek akik biztosan a Mi Hazánkra szavaz majd. Az egyik 24 éves, a másik 59.
2022. ápr. 3. 02:48
 15/41 anonim ***** válasza:
87%
Én 23 éves vagyok, apukám pedig 53 éves. Mi biztosan a Mi Hazánkra fogunk szavazni!
2022. ápr. 3. 03:25
 16/41 anonim válasza:
91%
26 vagyok
2022. ápr. 3. 10:05
 17/41 anonim ***** válasza:
71%

Nem érted, Kérdező, hogy mit jelent ITT a felvidéki?

A köznyelvben természetesen azt, hogy anyaföldjét, hazáját, nem Szlovákiának szeretné nevezni, hanem Felvidéknek, mivel magyar a nemzetisége.

ITT pedig azt jelenti a felvidéki, hogy szlovák állampolgár. Természetesen magyar a nemzetisége. Állampolgárság? Sajna nincs szlovák-kettős, tehát LÉNYEG: nem szavaz mert nincs magyar állampolgársága.

2022. ápr. 3. 16:46
 18/41 anonim ***** válasza:
16%

Èrtelmetlen az összes " mi hazánkra " leadott szavazat . Tudjátok mit értek csak el ? Hogy kevesebb szavazat jusson az ellenzékre . Ha ennyire szeretnètek Magyarországot , akkor mindent megtennétek hogy ne a fidesz nyerjen . Mi hazánk ... Vicc párt :D még a kutya párt is több szavazatot fog kapni . A fidesz még örül is nektek . Pont ezért . Legalább nem az összefogásnak mennek a pontok .

MI HAZÁNK !! Vesszen Trianon !!! ! éljen Erdély !!!

Ennél még az örök élet és az ingyen sör is hihetőbb .

2022. ápr. 3. 16:47
 19/41 anonim ***** válasza:
61%
Egyébként én is ezen gondolkodtam, hogy oké, hogy xy szimpatikus, na de ha annyira picike követőtábora van, akkor szinte értelmetlen rá szavazni, mert akkor Eloszlik a szavazatok száma, és ez csak a Fidesz javára megy. Szóval tényleg össze kéne fogni, és egy olyat megjelölni, amelyik tényleg jó lehet. Bár ezt ugye nem Tudhatjuk, mert ha tegyük fel, sikerül is, akkor is ki tudja, hogy jó döntés volt e. Bár véleményem szerint már nem a Fidesznek kéne lennie. Sőt meg sem kellett volna engedni, azt amit műveltek, de ugye a magyar nép az birka nép, és akárhogy is nézem van benne igazság. Azért megnézném az eddigi évek szavazóit akik letették a voksukat.
2022. ápr. 3. 17:15
 20/41 anonim ***** válasza:
90%

"Szóval tényleg össze kéne fogni"

:DDD

Még mindig itt tartotok, pedig volt előválasztásotok is. :DDD

2022. ápr. 3. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!