Mi hazánk párt szimpatizánsai kikből tevődik össze?
A Fideszesek sokan átpártoltak a mi hazánkhoz. ,a fiatalok inkább összefogásosak.
MZP 2022 legyen kormányváltás!
Igen mert gyurcsány (az akkori miniszterelnök) kiderült hogy ellopta és elcsalta az elmúlt 4 évet! és mikor az emberek utcára mentek akkor a tömegbe lövetett a gyurcsány! terrorista hazaáruló! ha én lennék hatalmon már egyik hazaáruló baloldali sem élne akinek köze volt ahhoz!
Távol áll tőlem, hogy Gyurcsányt védjem, csak az igazságot.
Szerintem megint nem vetted be a nyugtatót.
Szeintem több válasz lehetséges, mint ahány lehetőséget felvázoltál kedves kérdező.
Kiábrándult Jobbikosok, fideszesek, és összefogás partiak is a Mi Hazánk felé fordultak.
Vona szerint inkább a Jobbiktól szív el szavazatokat, mellékesen valószínűleg ezért nem támadta be őket a fideszes sajtó szerinte. Hajlok neki hinni.
Szerintem kb. így, ebben a sorrendben:
1.) Volt Jobbikosok
2.) Volt Fideszesek
3.) Eddig/ legutóbb nemszavazók, politikai kiábrándultak
4.) Az Összefogás más pártjainak volt támogatói (nem óriási ez a létszám, de láttam már példát ilyenekre is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!