Mi hazánkosként listán nyilván a pártomra szavazok, egyéniben meg célszerű az összefogás jelöltjére? Elvégre ha most leváltjuk a fideszt, akkor 26-ban kormányra is kerülhetünk, mert a baloldalt könnyebb leváltani, mint a fideszt, nem?
Mi hazánkos vagyok, az összefogásra szavazok akármennyire nem szeretem őket , fontos hogy ők nyerjenek, könnyebben leváltjuk majd őket
Ha Orbán újra nyer, sosem lesz kormányváltás
Amennyiben kormányváltást szeretnél, akkor igen, érdemesebb egyéniben az EM-re szavazni, hiszen a Mi Hazánknak reálisan nézve nincs esélye egyéni körzetekben. Azzal pedig csak minimálisan rontasz a kormányváltás esélyein, ha listán a Mi Hazánkra szavazol.
Ha nem fontos a kormányváltás, akkor mindkét esetben szavazhatsz a Mi Hazánkra.
ha a baloldal nyer a Mi Hazánknak vége! egyébként Toroczkai is megmondta hogy a baloldalt NEM SZABAD hatalomra engedni! én remegve félek hogy ezek egyszer hatalomra fognak jutni! ha tényleg Mi Hazánkos vagy, vagy hazafi akkor a Mi Hazánkra vagy a Fideszre fogsz szavazni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!