Összefogás szimpatizánsok, ti is próbáltok meggyőzni másokat, hogy ők is MZP-re szavazzanak? Nekem a szüleim most először fognak szavazni, alapból ők is jobboldaliak, de már nekik is elegük van a fideszből.
A családomat már meggyőztem, anyukám is pár kollégáját.
Jelenkeg a fidesz szektás nagymamám próbálom rávenni hogy ne menjen szavazni.
Már 5 embert meggyőztem. MZP2022
Győzz meg te is 3 embert, hogy elszámoltassuk ezt a gennyes kormányt
Rájuk férne.
Amúgy én bevezetném Mo-n is azt, ami a zusában van, hogy max 2 ciklust teperhet le egy jelölt. Lenne értelme.
"Amúgy én bevezetném Mo-n is azt, ami a zusában van, hogy max 2 ciklust teperhet le egy jelölt. Lenne értelme."
Ez szerepel az ellenzék programjában is
#7 Idézek az Egységben Magyarországért programjából:
"Az államfő jogköreit érintetlenül hagyjuk, de azt javasoljuk, hogy őt magát közvetlenül a nép válassza. Az államfőéhez hasonlóan a miniszterelnök mandátumát is két ciklusban maximalizáljuk. Jelentősen csökkentjük a kétharmados törvények számát. Az új országgyűlés a jelenleginél lényegesen arányosabb, de továbbra is vegyes választási rendszert alakít ki, megvalósítja a választójogi rendszer reformját, elvégzi a választási szervek összetételének korrekcióját."
Ejha! Köszi!
Egy jó pont az ellenzéknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!