Melyik párt/szövetség szavazói a legagresszívabbak?
A Fideszesek vannak a legtöbben!
A Mi hazánkosak a legkeményebbek!
A Összefogásosak pedig a legundorítóbbak! ahogy az első írta 2018 ban szegény gyerekeknek szétverték a szánkókat ez mellett teljesen a vélemény diktatúrát szeretnének kiépíteni maguknak! és csak mellékesen mondom hogy kiírtam 1 kérdést pár hónapja hogy "elítélitek ha valaki másra szavaz/más ideológiát vall?" erre a kérdésre a Mi Hazánkosak és a Fideszesek leírták hogy nem ítélik el! felőlük lehet baloldali vagy gyurcsányos nem fogják ez miatt elítélni! sőt! barátkoznának is velük! ezzel szemben a baloldaliak azt írták hogy naná hogy elítélik minden fideszes meg Mi Hazánkos beteg meg hasonlók... ja meg "meg kell dönteni a fidesz diktatúr" és volt aki azt írta (ha jól tudom az törölve is lett) szóval volt olyan balos aki ízt írta hogy ütni/vágni kéne a fideszeseket mert miattuk nincs hatalmon a baloldal és így meg úgy.... szerintem tökéletesen látszik hogy akik tényleg elfogadóak azok a jobboldaliak! akik tényleg demokráciát hoznak azok a jobboldaliak! akik viszont vélemény diktatúrát és kiközösítést azok meg baloldaliak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!