Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Fideszesek előre elkönyvelték,...

Fideszesek előre elkönyvelték, hogy nyerni fognak? Csak nehogy pofára essenek, mint a zsíroskenyér, mert az nagy égés lenne.

Figyelt kérdés

2022. márc. 30. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Ti fogtok égni, picinyem.
2022. márc. 30. 17:49
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
Már alig várom a gyakoris,sziporkázó libbantkönmyeket 😛
2022. márc. 30. 17:50
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Orbán se fog örökké élni, kormányozni, valamikor csak lesz, hogy eltakarodik a kormányzásból.
2022. márc. 30. 17:51
 4/10 anonim ***** válasza:
11%
Én fideszes vagyok és az a véleményem hogy az Összefogás fog nyerni, ez lopás szlogen nyerő lesz az Összefogásnak.
2022. márc. 30. 17:52
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
A 2018-as elcsalt választás óta nincsenek illúzióim, szerintem a Fidesz "nyer" most is. Az ellenzékiek nagyon naívak most úgy látom.
2022. márc. 30. 17:57
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Én nem bíztam el magam, szerintem baromi szoros lesz.
2022. márc. 30. 17:59
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező, ellenzékiként te már csak tudod, az milyen.
2022. márc. 30. 18:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok Fideszes (sem) de eddig azt hittem a Fidesz simán nyer. A héten nézegettem itt is kérdéseket, most látom, hogy milyen sok ellenzéki van, nem is biztos, hogy a Fidesz nyer. Mindegyik olyan szépeket ígér, kíváncsi vagyok mi lesz belőle, bárki nyer. Nagyjából azért sejtem, hogy mi lesz az ígéretekből 😂
2022. márc. 30. 18:06
 9/10 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem is a fidesz fog nyerni, nem feltétlen tisztességesen.

Majd jön elég külföldi szavazat, hogy átbillentse a mérleget.

2022. márc. 30. 18:06
 10/10 anonim ***** válasza:
67%
Az egész választási rendszer tisztességtelen és csalás kategóri meg a közpénzkampányolás négy éven át szintén hallatlan. De az ellenzék ezt legitimálja akkor ezt kell szeretni vagy forradalom. De az nem lesz pedig nem ártana kigórálni az összes politikust onnan oldaltól függetlenül. Egy amolyan great reset ráférne a magyar politikára.
2022. márc. 30. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!