Mit szóltok hozzá, hogy az EurópaiBaloldal ételosztást (zsíroskenyér) szervez a luxusétterem elé?
Semmit. Az ételosztás mindig jó... Lehet, hogy a helyszín kicsit tapintatlan, de az ingyen étel az ingyen étel.
Azt senki nem várhatja el, hogy a luxus éterembe ehessenek ingyen a rászorulók.
Amúgy mint írtam, az ételosztás mindig pozitív, mert ember életeket ment, de nem a leghatékonyabb jótékonykodási forma.
Szerintem vannak/lennének hatásosabb módjai is a szegénység segítésének.
Nem tudom ezen ez étterem dolgon mit kell fennakadni. A különbözetet kifizeti az épület üzemeltetője.
Egy csomó cégnél van hasonló juttatás és senki sem háborog. Jöhetnek hozzánk is tüntetni. Én 290 forintot fizetek a céges konyhán az ebédért.
Az is képmutatás hogy a Fidesz az MSZP 2003-as söjtöri ebédjéből csinált botrányt (ami után az MSZP-sek elszégyellték magukat) és 2010 után a Fidesz már egyenként többször annyiból tartott rendezvényeket (ami után a fideszesek egyáltalán nem szégyellték el magukat).
De enni kell. Ezt nem sajnálom tőlük. Ha nem a Gundelből akkor máshonnan kérik az ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!