Eddig nagy bűnnek számitott a hazafiasság ,a nacionalizmus. Nem furcsa most egy kicsit ,hogy megint elkezdődött ,hogy így a népem meg úgy a népem???
20:
Én csak kérdeztem mit értesz rens alatt. Így, hogy a szó szerinti rendet, nos épp a nálunk liberálisabb országokban nagyobb a rend, nézz el a nyugat-európai, különösen az észak-európai országokba.
"Komolyan nem érted mi a rend???"
Miért kellene? Ez egy szubjektív dolog, ami mindenkinél mást jelent, ami nálad rend az simán lehet, hogy nálam még nem.
Amiket felsoroltam szerinted szubjektív?
Mindennek van rendje és módja.
Még a nőnek és a férfinak is van egy egészséges természetes szerepe.Amint a nő meg a férfi azt túl lépi, a férfi el kezd nőiesedni , a nő elkezd férfiasodni.
23:
Amiket felsoroltál, azok praktikus dolgokról szóltak, a férfi és női szerepekben már rengeteg a szubjektív tényező. Hogy egy példát mondjak, az a nézet, hogy a férdi rejtse el az érzelmeit, van aki szerint a férfi szerep része, mások szerint nem, csak kutlurális hatás.
Praktikus lenne az ,hogy ne szutykos vizet igyál??
Hát szuper...:))
25:
Van, de csak egs kis részhalmaza az emberi viselkedésnek, ami nem közös, ezért kérdeztem, mire gondolsz konkrétan.
Úgy értem, hogy praktikus dolgok, hogy konkrét fizikai rend, mint rendben tartom a kertem. A kezdetektől fogva azt akarom kiszedni belőled, hogy ezen túl, átvitt értelemben mit értesz alatta. Pl. a nő és férfi viselkedés szerintem nem tartozik a rend kategóriába, de várom mit értesz ez alatt.
A kertet is rendben kell tartanod ,ha akarsz termeszteni...
Nem értem mit akarsz nekem bemesélni.
Van csak A MEGOLDÁS meg van millió egy ideglenes megoldás, ami szépen lassan leront mindent.
A színskálával lehet leginkább megérteni.Van a fehér, az a megoldás.Az összes többi pedig csak ideglenes megoldás egy gondra.És minnél tovább húzzuk az ideglenes megoldásokkal, annál nagyobb bajt okozunk.
Hát tisztázd le a nő és a férfi viselkedése szerinted miből áll??
Vagy úgy gondold a peckó meg punci csak úgy termett ,és aztán megpróbálkoztak, és jééé...pont beleillett??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!