Valóban náci lenne a Kárpátia?
Figyelt kérdés
Hallottam ilyet emberektől, szerintem ez úgy ahogy van hülyeség. Valóban nacionalista zenekar, de semmi köze nincs a nácizmushoz. Ti erről mit gondoltok?2021. aug. 20. 23:19
A kérdező szavazást indított:
Valóban náci nézeteket vallanak.
Semmi köze a nácizmushoz, aki ilyet mond az síkhülye.
41 szavazat
1/11 anonim válasza:
A nácizás már lejárt lemez, és csak az egy agysejttel rendelkezők dobálóznak még vele.
2/11 anonim válasza:
A Kárpátia egy szakadt punk bandának indult anarchisták voltak meg inkább balos beállítottságúak, de ezzel nem vitték semmire aztán kitalálták ezt a mélymagyarkodós borzalmat és szerintem ők is csak röhögnek azon ahogy a sok fotelnáci könnyes szemmel énekli a magukból kierőszakolt hígfost.
3/11 anonim válasza:
A nácik már nem menők. Most a pegazus a menő
4/11 anonim válasza:
Nem nácik. És valóban, aki túl sokat nácizik, az primitív, mondom ezt liberálisként. A dalaikban nincsen szó semmilyen fajelméletről, ami a nácizmus elengedhetetlen eleme.
Nacionalista, nemzeti rock együttesnek mondanám.
5/11 anonim válasza:
A náci magyar “megfelelője” amúgy is a hungarista, de ahhoz figyelni kellett volna az isiben…
7/11 anonim válasza:
Ez a kérdés éppen olyan, mintha azt kérdeznéd meg, hogy a nap lila vagy pedig fekete. Már maga a lehetséges válaszok hazugságok (mindkettő), a Kárpátia nem náci, de nincs is teli baromságokkal, amit mondanak. Libsikék szeretnek így feltenni kérdéseket, láttam a kormányinfón, főleg az a félhülye Ildikó. Megfogalmaz egy kérdést úgy, hogy azt már maga a válasz, csodálom GG-t, hogy képes magát kivágni.
8/11 anonim válasza:
Nem. Aki így dobálózik a náci szóval, az nincs tisztában a jelentésével.
9/11 anonim válasza:
Hungaristák. Ugyanaz a baromság, mint a nácizmus, csak más a körítés.
10/11 Magyar Milán válasza:
Ki az, aki ezt a hülyeséget elterjesztette? K.rvára nem nácik!!! Miért is lenne az egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!